Ong Seong Wu și Shin Ye Eun joacă rolurile unor prieteni vechi într-un nou serial

K-drama “Chances of Going from Friends to Lovers” publică primele imagini de la filmări cu Ong Seong Wu și Shin Ye Eun.

“Chances of Going from Friends to Lovers” va fi povestea romantică despre doi prieteni care trăiesc o dragoste neîmpărtășită, unul față de celălalt, de-a lungul a zece ani. Va fi o poveste a unei fete care își ascunde adevăratele sentimente timp de ani de zile și a unui tip care în sfârșit își dă seama ce simte cu adevărat.

Noile fotografii îi arată pe Lee Soo (Ong Seong Wu) și Kyung Woo Yeon (Shin Ye Eun) mergând pe o alee împreună. Lee Soo este regele iubirii de sine și este egoist când vine vorba de relații. Este un fotograf talentat, care poate fi rece și indiferent. Odată ce prietena lui veche Kyung Woo Yeon începe să-i atragă atenția într-un mod diferit, viața sa pașnică începe ia o întorsătură neașteptată.

Kyung Woo Yeon este o persoană care nu știe atât de multe despre dragoste și este în permanență blocată într-o iubire neîmpărtășită. De meserie caligraf, este genul de persoană care se agață de o idee și nu îi mai poate da drumul. Poate că din cauza acestei trăsături de personalitate, ea este îndrăgostită de Lee Soo de 10 ani, fără ca el să-și dea seama. Abia după 10 ani va avea în sfârșit șansa de a-și transforma dragostea neîmpărtășită în ceva mai mult.

Ong Seong Wu a spus: „Lucrez atât de bine cu Shin Ye Eun. Are o energie clară care te face să te simți mai fericit când ești cu ea. Este în ton cu emoțiile sale, ceea ce e similar cu personajul ei Kyung Woo Yeon.” Shin Ye Eun a spus: „Ong Seong Wu este cel care vine se  întotdeauna primul la mine și este atât de atent încât putem exprima bine relația confortabilă dintre doi prieteni vechi. El este foarte concentrat chiar și asupra celor mai mici detalii și este un actor pasionat de realizarea fiecărei scene.”

“Chances of Going from Friends to Lovers” va avea premiera în septembrie și, dacă este să ne luăm după intrepretarea excelentă a lui  Ong Seong Wu din “Moments of 18”, cu siguranță ne putem aștepta la o K-drama foarte bună.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s