Seolhyun din AOA acuzată că a fumat într-o cameră de hotel + agenția oferă declarații

FNC Entertainment Denies Rumors About AOA’s Seolhyun + To Take Legal Action

FNC Entertainment a negat noile zvonuri despre Seolhyun din AOA.

Recent, un zvon vechi a prins viață în comunitățile online. Zvonul a început cu câțiva ani în urmă și susține că o membră a unui grup de fete a fumat în camera unui hotel din Thailanda. Drept urmare, alarma de incendiu s-a pornit și toți oaspeții hotelului au trebuit să evacueze clădirea. Incidentul a fost reamintit în anul 2016 la show-ul ‘Brave Journalists‘, când un reporter a declarat că membra are mulți fani masculini, este înaltă și are o imagine pură. El a mai spus că fata are un limbaj vulgar și fumează foarte mult în viața privată.

Unii oameni au început să speculeze că membra grupului de fete în cauză a fost Seolhyun, ceea ce a determinat FNC Entertainment să nege zvonurile în data de 22 iulie.

Agenția a spus: „Afirmăm clar că persoana din zvon nu este Seolhyun. Adunăm date cu privire la zvonurile nefondate și răspândirea faptelor false online pentru a lua măsuri legale. Este foarte dezamăgitor faptul că acest lucru este raportat ca și cum este un adevăr și vom întreprinde acțiuni juridice fără nicio clemență, deoarece Seolhyun a fost defăimată prin aceste informații. Vom lua în mod activ măsuri legale cu privire la orice alte acte defăimătoare care au loc online cu privire la artiștii noștri.”

Sursă

2 gânduri despre „Seolhyun din AOA acuzată că a fumat într-o cameră de hotel + agenția oferă declarații

  1. Pingback: Un reporter clarifică faptul că Seolhyun din AOA nu este idolul care a fumat într-o cameră de hotel din Thailanda | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s