Lee Hi dezvăluie de ce a ales să semneze cu AOMG într-un interviu al revistei ‘Elle’

Lee Hi a vorbit despre motivul pentru care a semnat cu AOMG într-un interviu pentru revista „Elle”.

Cântăreața a anunțat plecarea de la YG Entertainment în decembrie anul trecut. Ieri a fost confirmat faptul că a semnat un contract cu AOMG și a vorbit despre motivul pentru care a ales această agenție să o reprezinte: „Am auzit o mulțime de lucruri frumoase de la Code Kunst și Gray. AOMG a fost prima companie care a luat legătura cu mine după ce am încheiat contractul cu YG.

În continuare, aceasta a povestit: „Încă de atunci, m-am întâlnit cu mai multe agenții, însă atmosfera plăcută la masa pe care am luat-o cu directorul executiv al AOMG, Kim Soo Hyuk (DJ Pumkin) și Code Kunst mi-au făcut o impresie bună. A fost și un sentiment de afecțiune și prietenie cu artiștii, iar faptul că însuși Jay Park, care este activ ca artist, este CEO mi-a oferit cumva siguranță. Cred că m-ar putea înțelege la nivel muzical.

Lee Hi a continuat: „Plănuiesc să profit de alegerile mele în timp ce lucrez din greu cu ce dispun la acest moment. Dacă mă pun la încercare înainte de a fi prea târziu, atunci sunt sigură că nu voi avea regrete.

Lee Hi va reveni pe 23 iulie cu „HOLO”.

Lee Hi reveals why she chose to sign with AOMG in 'Elle' interview ...

sursă

4 gânduri despre „Lee Hi dezvăluie de ce a ales să semneze cu AOMG într-un interviu al revistei ‘Elle’

   1. Joopreme

    Am dislike??? Omg nici macar nu vad pt ca scriu de pe aplicatie 😂 în fine… AOMG e o companie mișto cu un ceo fantastic indiferent de ce cred unii 😉 AOMG este în vârful piramidei chiar dacă unora nu le place ,,I’m the new YG” mulți imi vor da dislike pt ca nici macar nu stiu despre ce vb🤭 iar eu nici nu ma voi obosi sa le explic✌🏻
    AOMG the best 😍

    Apreciază

    Răspunde
 1. jwalker

  Un label in care artistul decide cand vrea sa promoveze, ce stil vrea sa abordeze? Cu cine vrea sa colaboreze? Un label in care balanta e mereu inclinata in favoarea artistului ? Un label in care orice comeback e promovat de absolut fiecare membru al familiei (si da, cand zic asta nu e o exagerare. E fun sa urmaresti AOMG in timpul unui comeback, peste 60-70 de postari identice 🙃 da, staff ul si el e in full promo mode mereu 👌) ? In care sentimentul de grup/crew/familie e foarte prezent?? Ooh da 💯 Tot ce trebuie sa faca e sa se concentreze pe muzica ei si nimic altceva acum. Gray si-a reinnoit contractul de 2 ori, CodeKunst zice ca pleaca din label doar daca AOMG intra in faliment lol Wonjae e o cu totul alta persoana fata de cea din SMTM si iubesc sa vad asta, iubesc faptul ca e doar un zambet si mult mai pozitiv acum. Si astea sunt doar cateva exemple, Jay a creat un label ( 2, dar vorbim despre AOMG acum 😁) si schimbat ceva bariere intr-o industrie plina de CEOs manati de orice altceva inafara de ideea de a oferi libertate si creativitate. LeeHi castiga libertatea pe care n-a avut-o niciodata in YG, AOMG castiga un artist talentat.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s