MONSTA X domină clasamentul Tower Records din primul semestru cu “Wish On The Same Sky”

Balada japoneză “Wish On The Same Sky” de la MONSTA X este cea mai de succes melodie din clasamentul de single-uri Tower Records pentru prima jumătate a anului 2020!

MONSTA X  s-a plasat pe locul 1 în Top 10 K-Pop Singles Chart de la Tower Records pentru prima jumătate a anului 2020. Starship Entertainment a confirmat: „MONSTA X a câștigat topul 10 K-Pop de single-uri de la Tower Record pentru  prima jumătate a anului 2020 cu single-ul lor japonez „Wish on the same sky”.”

În anunțul lor, Tower Records a declarat că piesa a fost una care „a atras atenția, fiind primul single de baladă din MONSTA X.”

„Wish on the same sky” este o melodie care exprimă sentimentul unui nou început, alături de o continuă speranță de a se reîntâlni cu o persoană iubită, în ciuda obstacolelor care pot apărea. Al șaptelea single japonez de la MONSTA X este, fără îndoială, una dintre cele mai notabile piese ale sale.

De la lansarea sa, cântecul a urcat pe primele locuri în diferite topuri muzicale, cum ar fi clasamentul săptămânal al lui Tower Records, unde a stat pe locul 1 pentru un total de trei săptămâni. În afară de aceasta, „Wish on the same sky” de asemenea, s-a clasat pe locul 2 în clasamentul zilnic de single-uri de la Oricon, pe locul 2 în topul săptămânal al Billboard Japan și pe locul 7 în Billboard Japan Hot 100.

MONSTA X și-a dovedit în mod constant abilitățile și popularitatea globală de-a lungul anilor. Grupul a debutat în 2017 pe piața japoneză, participând la festivalul “SUMMER SONIC 2017”, și de atunci de bucură de un mare succes în Japonia. Hiturile lor au ajuns pe primele poziții în topurile japoneze: locul 1 cu „Shoot Out” și locul 2 cu  „Alligator”. De asemenea, single-urile lor  “Spotlight, “Livin’ It Up”, “Shoot Out”și “Alligator s-au vândut în peste 100 000 de exemplare.

Așa că ultimul lor succes nu este de mirare, dovedind din nou popularitatea idolilor din Japonia.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s