MONSTA X va apărea la show-ul “Summer Camp With The Stars” de la iHeartRadio!

Trupa MONSTA X va încinge și mai mult vara prin apariția sa de la “Summer Camp With The Stars” organizat de iHeartRadio.

“Summer Camp With The Stars” este un segment realizat de iHeartRadio care are loc în fiecare vineri. Show-ul aduce unele dintre cele mai mari vedete muzicale care găzduiesc spectacolul în calitate de consilieri ai taberei. Aceștia participă la activități distractive, prietenoase cu familia, de la distanță, din propriile case.

Și idolii stelari vor face exact asta și multe altele! Grupul va oferi vibrații luminoase show-ului, pentru că idolii sunt performeri desăvârșiți și știu cu siguranță știu să își distreze fanii, și de data aceasta nu vor fi altfel! Membrii MONSTA X au  pregătit un spectacol plin de distracție cu activități amuzante, care sigur vor ridica temperatura verii puțin.

Vedetele au promis că le vor arăta publicului cum să te relaxezi la propriu.  Ei vor prezenta, de asemenea, cum se face, pas cu pas, Subak-Hwachae, un punch de pepene coreean,  perfect pentru o zi de vară călduroasă!

Emisiunea “Summer Camp With The Stars” cu MONSTA X va fi dezvăluită vineri, 24 iulie, la ora 17:00 în SUA (ora 10 ora României), pe pagina de Facebook a iHeartRadio.

În alte știri, MONSTA X se pregătește pentru concertul său live online MONSTA X Live From Seoul With Luv  care va fi distribuit la nivel global prin platforma de streaming americană LiveXLive. Concertul va avea loc pe 9 August.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s