Jamie, Jiwoo, Yeeun și Sleeq vorbesc despre evoluțiile lor din show-ul „Good Girl”!

Jiwoo, Jamie de KARD, Yeeun de CLC et Sleeq partagent leurs réflexions sur sa croissance à travers «Good Girl»

Yeeun și Sleeq au dezvăluit că au decis să apară în emisiune după ce au aflat că „Good Girl” nu era doar un concurs!

Yeeun a împărtășit: „Datorită acestui program m-am simțit ca și cum m-am alăturat unei alte echipe”. Sleeq a comentat: „Am încercat să mă împrietenesc cu alți muzicieni și am apreciat fiecare evoluție„.

Sleeq a spus, de asemenea, că ea s-a gândit la apărarea drepturilor femeilor și ale minorităților. Ea a declarat: „Ca membru al societății, încerc să particip la adunări precum „Confession of music” și la evenimente despre cărți unde pot vorbi sincer sau împărtăși opinii despre problematici sociale„.

Jiwoo a dezvăluit: „Mi-am făcut mai multe griji în cele 3 minute cât am evoluat singură pe scenă, spre deosebire de momentele când sunt cu trupa KARD. Dar în loc să încerc să-mi dau prea mult silința, am vrut să arăt o parte a mea într-o manieră mai profundă. Dar bineînțeles, a fost mai greu cu trupa KARD„.

Jamie a împărtășit: „Datorită acestui program am putut evolua ca persoană prin schimbul de experiență, împărtășindu-ne sentimentele între noi. Vreau să îmi susțin părerile legate de drepturile omului și vreau să devin cineva care poate să vorbească despre orice își dorește.

Yeeun, care și-a dorit să fie idol după ce a văzut-o pe Hyoyeon cântând cu ”I Got a Boy”, alături de Girls ‘Generation, a dezvăluit: „De data asta a fost totul sau nimic, așa că am încercat diferite lucruri. Am decis să mă consolez, spunându-mi că totul este bine, chiar dacă rezultatele nu au fost bune și, cu această convingere, s-a dovedit că am avut dreptate„.

Ați urmărit „Good Girl”?

Sursa: kpop-today

Lasă un comentariu