O femeie își acuză soțul că este un criminal în serie + internauții rămân surprinși când află adevărul postării

New tvN Drama “Flower Of Evil” Sparks Interest With Unique Promotion On Social Media

O postare de pe o comunitate online din Coreea de Sud a înspăimântat internauții, dar i-a făcut să răsufle ușurați la sfârșit.

Recent, pe o comunitate a circulat o postare intitulată: “Bănuiesc că soțul pe care îl iubesc de 14 ani este un criminal în serie.”

Postarea integrală:

”Îmi tremură mâinile în timp ce încerc să scriu asta. Mi-e teamă de soțul meu care poate să citească acest lucru, dar nu am cu cine să vorbesc, așa că cer sfaturi aici.

L-am cunoscut pentru prima dată pe soțul meu acum 14 ani. Sunt o persoană care crede când vede… Și de asta m-am îndrăgostit de el. Arăta bine, dar era și puțin stângaci… Părea genul de persoană care nu știa să mintă. Eram interesată de el și am început să ne întâlnim.

Părea că nu are experiență în relații. Au fost multe momente în care a trebuit să învățăm să ajungem la un compromis și să fiu atentă cu el, dar am crezut că este o persoană caldă. Am văzut ca s-a schimbat. Așa că ne-am căsătorit și am născut o fiică frumoasă și am trăit fericiți împreună. După ceva timp, a devenit un tată și soț exemplar. I-am fost recunoscătoare și încă îl iubesc.

Chiar dacă îmi iubesc și am încredere în soțul meu… încep să cred lucruri ciudate. Lucrez ca un detectiv într-o divizie pentru crime. A fost un recent incident pe care îl investighez. S-a redeschis un caz mai vechi nerezolvat al unui criminal în serie. Nu am vrut să cred, dar uitându-mă am observat câteva lucruri asemănătoare cu soțul meu.

Nu pot vorbi în detaliu despre munca mea, dar… ar trebui să numesc asta instinct sau intuiție? Gândul că soțul meu ar putea fi un fost criminal în serie… Nu știu cum aș putea să mă gândesc la ceva atât de groaznic. Nu am acordat niciodată prea multă atenție trecutului soțului meu, dar acum, de când mi-a intrat în cap această bănuială, nu mă pot liniști…

Nu știu cât mai trebuie să am această suspiciune sau dacă ar trebui să încep să cercetez trecutul lui. El este soțul și tatăl copilului meu, dar dacă există șanse ca suspiciunea să fie adevărată nu mă pot decide ce trebuie să fac. Este din ce în ce mai greu pentru mine să mă prefac că nu se întâmplă nimic…

Pentru cei care citesc această postare, cât de multă încredere aveți în persoana pe care o iubiți și vă împărtășiți viața cu ea? Am crezut că încrederea mea pentru el era puternică, dar nu știam că se poate prăbuși astfel.

Ce fac dacă soțul meu este suspectul? Nu, ce mă fac dacă el este criminalul în serie? Trebuie să-l trimit la închisoare? Trebuie să spun totul?

Dacă vreți să știți răspunsurile vă rugăm să vă uitați la noua noastră dramă. Aceasta va fi în fiecare miercuri și joi, din data de 29 iulie, pe postul tvN, numele fiind ‘Flower of Evil’. Actorii principali sunt Lee Joon Gi și Moon Chae Won.”

Postarea a câștigat atenție pe un forum dorită informațiilor șocante, dar surpriza de la final a făcut scrisoarea să fie distribuită cu interes pe internet. Chiar și cei care au bănuit de la început că postarea nu este adevărată, au fost plăcut surprinși și amuzați când au descoperit că totul a fost pentru publicitate.

Sursă

4 gânduri despre „O femeie își acuză soțul că este un criminal în serie + internauții rămân surprinși când află adevărul postării

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s