Un reporter clarifică faptul că Seolhyun din AOA nu este idolul care a fumat într-o cameră de hotel din Thailanda

Reporterul Kim Yong Ho a declarat că Seolhyun din AOA nu este vedeta care a fumat într-o cameră de hotel din Thailanda, despre care se spune că are un limbaj vulgar și că fumează mult în general.

Unele zvonuri afirmă că Seolhyun este vedeta care a fumat într-un loc interzis fumătorilor. Alarma de incendiu a fost declanșată de fum, iar oaspeții hotelului au fost nevoiți să evacueze clădirea. Ca urmare, membra AOA a fost acuzată că ar avea o personalitate urâtă și o atitudine neprofesionistă.

Reporterul Kim Yong Ho a decis să clarifice zvonurile: „Ca să fiu precis, nu este deloc Seolhyun. Pe atunci, ‘Brave Reporters‘ a afirmat că vedeta are o imagine inocentă, ceea ce nu pare stilul lui Seolhyun și nu este cazul ca ea să aibă o personalitate urâtă, așa cum spun zvonurile. O cunosc pe Seolhyun de dinainte de debut și este foarte timidă. Era atât de timidă încât nu putea nici măcar să apese un buton pentru a opri autobuzul.

Acesta a continuat: „Seolhyun are o mulțime de anti-fani. De când au apărut zvonurile cu privire la relația sa cu Zico în trecut, reputația ei s-a deteriorat. Seolhyun este mult prea drăguță pentru a face abuz de puterea ei. Am văzut-o doar plângând pe vremea când era stagiară. Este genul de persoană care se îngrașă repede, așa că a fost certată de agenția sa și a plâns mult. Fanii cred că Seolhyun ar putea să abuzeze de puterea pe care o are într-o asemenea poziție, însă nu este adevărat.

Cu privire la vedeta care a fumat în Thailanda, Kim Yong Ho a afirmat: „Este o celebritate de top cu adevărat.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s