Soohyun vorbește despre relația cu membrii și multe altele

Pe data de 26 iulie, Xports News a susținut un interviu în exclusivitate cu liderul trupei U-Kiss, Soohyun. Acesta a vorbit despre U-Kiss, dar și despre ocupațiile sale recente.

În interviu, Soohyun a dezvăluit că membrii U-Kiss se întâlnesc de fapt foarte des. „Membrii se reunesc să ia masa împreună și să discute. Unul dintre membrii noștri, Hoon, se află în prezent în corpul marin al forțelor armate, iar când este în permisie, ne strângem și luăm masa în timp ce depănăm amintiri. Ținem strâns legătura.

Când a fost întrebat ce ar dori Soohyon să le spună fanilor săi, el a vorbit despre comentariile pe care le-a primit, multe fiind de la Kiss Me (fandomul U-Kiss) după apariția sa recentă în emisiunea „MMTG„. „MMTG” este un program care conține interviuri cu vedete din diferite domenii, găzduit de intervievatorul și producătorul Lee Eun Jae pe canalul YouTube al SBS.

După ce am apărut în cadrul programului „MMTG”, mulți fani care fac parte din Kiss Me mi-au trimis mesaje pe SNS și sunt sincer foarte fericit. Au existat, de asemenea, mesaje de genul „Acum sunt un adult, așa că vă pot sprijini mai bine”, dar aceste mesaje au fost prea mult pentru mine. Ar fi trebuit să muncesc și mai mult în calitate de lider al trupei U-Kiss, ar fi trebuit să îi protejez și mai bine, regret mult acest lucru.

Soohyun de asemenea mulțumește fanilor săi, „sper că toți fanii care ne-au susținut, precum și cei care au devenit fani după ce au urmărit „MMTG”, pot continua să fie un Kiss Me .”

Urmăriți episodul din „MMTG” cu Soohyun, care a depășit 2 milioane de vizualizări într-o săptămână, mai jos!

 

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Soohyun vorbește despre relația cu membrii și multe altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s