Un cântăreț și compozitor este acuzat că a filmat femei fără acordul lor

În data de 27 iulie, SBS FunE a dezvăluit că un cântăreț-compozitor, cât și director al unei agenți, A, este anchetat pentru faptul că a filmat o femeie fără acordul ei.

Postul de poliție Gwangjin din Seul cercetează bărbatul sub acuzația de filmări ilegale. A este bănuit că a filmat în secret corpurile mai multor femei, inclusiv scene intime, folosind camere ascunse, până la începutul acestui an.

Conform rapoartelor, A și-a șters profilul de pe site-urile destinate adulților după ce cercetările au început în iunie, anul trecut. A și-a exprimă regretul și în acest an a reflectat asupra faptelor sale în timp ce s-a căsătorit, și-a întemeiat o familie și a făcut donații.

A și-a făcut debutul ca un idol, după câștigarea unei competiții k-pop în 2004. De asemenea, este cunoscut pentru publicarea unui eseu despre dragoste. Sunt persoane care cred că artistul este Paloalto.

Sursă

Un gând despre „Un cântăreț și compozitor este acuzat că a filmat femei fără acordul lor

  1. jwalker

    persoanele acelea ar trebui sa nu arunce asa usor nume. Nu e normal sa arunci acuze fara nicio dovada. Paloalto a fost mereu un ‘underground rapper’, nicio competitie kpop aici 😂 Paloalto e insurat de 5 ani de zile deja, e mai tanar cu 6 ani decat varsta speculata a individului.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s