Lee Hi împărtășește cu ce artist de la AOMG vrea să colaboreze + intenționează să lucreze din nou cu AKMU

Lee Hi partage avec quel artiste AOMG elle souhaite collaborer, prévoit de travailler encore et encore avec AKMU

Pe 28 iulie Lee Hi și Jeong Sewoon au fost invitați la emisiunea radio «Park So Hyun’s Love Game» de pe postul SBS Power FM.

Agenția AOMG este cunoscută pentru artiștii săi rap și hip hop. Întrebată dacă vrea să își schimbe stilul, Lee Hi a răspuns: „Mulți oameni sunt curioși. M-am alăturat agenției pentru că am vrut să îmi fac propria mea muzică. Voi continua să fac muzica la care mă pricep.

Pentru melodia HOLO, artista a colaborat cu Ahn Shin Ae din trupa Barberettes, cu care a lucrat anterior pentru Hold My Hand. Ea a declarat: „Mi-a plăcut să lucrăm împreună pentru „Hold My Hand”, așa că am contactat-o prima. Mi-a trimis cântecul în timp ce petreceam timp acasă din cauza COVID-19. Acest cântec a rămas în mintea mea așa că l-am ales imediat.

Lee Hi a dezvăluit de asemenea și câteva povești de la filmarea videoclipului. „Scena din apă a fost dificilă. Am crezut că va fi ușor, așa că am acceptat să o fac imediat. Am fost încrezătoare pentru că am fost la YMCA Youth Sports Club, dar există un motiv pentru care purtăm costume de baie. Este într-adevăr dificil să intri în apă cu haine normale.

Ea a vorbit și despre o potențială colaborare cu Lee Soo Hyun din AKMU: „Acum suntem la diferite agenții și Lee Soo Hyun lucrează și la propria sa muzică și la muzică pentru AKMU. Dacă este posibil, mi-aș dori să fac un HI SUHYUN la douăzeci de ani.

 

Sursa: kpop-today

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s