Minhyuk din MONSTA X invită fanii la noul său show de pe Naver cu un poster vibrant

Sunteți pregătiți pentru o nouă capodoperă marca MONSTA X?

Minhyuk din MONSTA X este, cu siguranță, plin de emoție, în timp ce se pregătește pentru o emisiunea lui solo în care va combina două pasiuni ale sale, pe lângă faptul că este un idol : să fie gazda unui show și să facă artă!

În așteptarea premierei programului, Naver NOW a lansat afișul oficial care îl arată pe Minhyuk cu aspect eteric în mijlocul unui fundal albastru atrăgător. Captând latura artistică pe care o va arăta în show, idolul poartă un șorț, pozând în timp ce stă cu un șevalet și o pânză în față.

Anterior, Naver NOW a prezentat poze cu Minhyuk de la viitorul său loc de muncă. Acesta a împărtășit și câteva din picturile sale. Membrul MONSTA X i-a invitat pe fani să participe la emisiune, trimițându-i poveștile lor.

Având premiera în 30 iulie la ora 13:30 (ora României), emisiunea de pe Naver NOW audio, ce va fi și filmată, îi va permite lui Minhyuk să comunice cu ascultătorii și să realizeze desene în timp real. De asemenea, el va prezenta imagini și povești trimise de ascultători și va realiza picturi care se potrivesc muzicii, în timp ce o ascultă.

Promițând să fie „un spectacol audio pe care vrei să-l vezi, să-l desenezi și în care să te distrezi”, titlul programului este 보그 싶쇼 (traducere literală: Vogue Ship Show), care este un joc inteligent pe „Vreau să te văd” și „show” . Noile sale episoade vor fi difuzate în fiecare joi prin Naver NOW, pe care îl puteți accesa aici.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s