Un YouTuber coreean își exprimă tristețea după ce a aflat că niște internauți i-au modificat fața în Photoshop

YouTuber-ul Minasang (Cha Min Kyung) a dezvăluit recent că internauții care i-au modificat pozele au făcut-o să se simtă nesigură de înfățișarea sa. Fata a reușit să câștige simpatia coreenilor, care îi acuză pe cei care i-au editat fotografiile.

Pe data de 27 iulie, Minasang a postat o scrisoare pe pagina de Instagram, unde a scris următoarele cuvinte: „Am ajuns atât de furioasă încât îmi vine să plâng”. Și-a explicat situația, afirmând că a vizitat un studio foto: „Am fost fericită că cineva (o cunoștință care e fotograf) a vrut să mă fotografieze pentru cine sunt și am fost fericită că am putut să fac pe cineva fericit.

Cu toate acestea, fata a fost șocată să afle un lucru pe care oamenii l-au făcut pe la spatele ei: „Am aflat că un grup de persoane care s-au ascuns în spatele meu au făcut o provocare pentru a-mi edita poza” și a postat capturi de ecran ca dovadă.

Minasang a comentat: „Nici măcar nu merita să mă ocup de ei și am încercat să suport, dar apoi am devenit dezamăgită când am realizat că acești oameni nici măcar nu știu că ceea ce fac este greșit. Nu știu cum să îi respecte pe alții.

Îmi pare rău pentru unnie care mi-a făcut fotografia. Simt că este vina mea pentru că sunt urâtă și am făcut fotografia să își piardă din valoare. Am crezut că pot fi puternică, dar emoțiile s-au adunat și au explodat.

Minasang a apărut anterior la emisiunea „Ask Anything” de pe KBS Joy și a vorbit despre complexul său. A dezvăluit că, oricâte diete ar încerca, fața sa rămâne la aceeași mărime. De asemenea, a mărturisit că sunt persoane care își bat joc de ea și râd.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s