O fostă membră a unui grup de fete este cercetată pentru că a vrut să cumpere un anestezic

Potrivit episodului din 27 iulie al emisiunii ‘8 O’clock News‘, o fostă membră a unui grup de idoli este investigată de poliție după ce a încercat să cumpere „etomidate”, un drog anestezic.

Acest drog anestezic este același medicament pe care cântărețul solo Wheesung l-a folosit când a fost găsit inconștient în camera unui hotel în luna aprilie. Drogul este utilizat ca medicament pentru anestezie și, dacă este utilizat în doze mari, poate provoca reacții adverse negative, inclusiv insuficiență pulmonară. Achiziționarea sau vinderea fără rețetă este ilegal. Cu toate acestea, după câteva cercetări neconfirmate asupra efectelor sale (incluzând dependența și halucinațiile), utilizarea lui nu duce încă la acuzații penale.

„8 O’clock News” a dezvăluit în data de 27 iulie că vedeta „A” a încercat recent să cumpere drogul fără rețetă, dar nu a reușit să îl obțină, deoarece poliția a găsit-o. „A” a spus: „Nu am cumpărat sau folosit droguri, am întrebat doar dacă este sau nu disponibil pentru cumpărare.” Ea a fost testată negativ pentru consum de stupefiante.

Rapoartele media spun că „A” a debutat în industrie ca membră a unui grup de 5 membre și acum are o carieră solo de succes.

 

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s