Audierea privată a lui Han Seo Hee se termină fără un verdict + o nouă audiere în 20 de zile

Han Seo Hee stă în așteptare după ce judecătorii nu au decis dacă să o trimită în închisoare.

Potrivit unor știri exclusive oferite de STAR News în data de 29 iulie, reținerea lui Han Seo Hee a fost prelungită cu 20 de zile după o audiere privată cu judecătorul, la ora 14:00.

Un oficial a declarat:: „Interogatoriul lui Han Seo Hee va avea loc și astăzi, dar nu va fi luată o decizie pentru a anula pedeapsa cu suspendare. Han Seo Hee a fost reținută pentru încă 20 de zile și probabil că decizia va fi luată până atunci.” A fost adăugat: „Poate că Han Seo Hee își va spune opinia și în timpul interogatoriului. În funcție de situație, aceștia pot solicita o nouă dată suplimentară de interogare.”

Han Seo Hee a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare și patru ani de probațiune, în septembrie 2017, pentru că a fumat marijuana cu T.O.P din Big Bang. Faptul că în testul de urină au fost găsite urme de droguri înseamnă că și-a încălcat perioada de probă și prin urmare, o să fie deschisă o anchetă și va fi urmărită penal.

Sentința din 2017 a fost următoarea: patru ani de probă, 3 ani în închisoare, 120 de ore de reabilitare și o amendă de 870 000 de woni.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s