Kwanghee spune ce i-a sfătuit pe idolii neapreciați din grupuri + le răspunde celor care cer o reuniune ZE:A

Kwanghee a apărut în emisiunea “Radio Star”!

La emisiunea „Radio Star”  de la MBC din 29 iulie, Kwanghee a apărut ca invitat alături de Jessi, Ayumi și Nam Yoon Soo. 

În calitate de gazdă actuală a emisiunii “Weekly Idol”, Kwanghee a împărtășit: „Când idolii vin la emisiune, întrucât sunt un idol și am făcut multe emisiuni diferite, tind să dau multe sfaturi.”

Cu toate acestea, el a menționat că poziția sa îl supără uneori, comentând că membrii subapreciați sunt adesea văzuți aplaudând în timp ce un membru mai popular realizează un interviu. Kwanghee a explicat: „Au tendința să facă mai multe interviuri, dar eu fac și interviuri cu ceilalți membri. Este un pic rușine că oamenii cred că doar un membru central face interviuri, astfel încât ceilalți membri cu mult talent și potențial nu fac decât să bată din palme.”

Kwanghee a împărtășit: „Când camerele se opresc, le spun: „Grupul nu este pentru totdeauna. Nu ar trebui să aplaudați, ci să găsiți oportunități pentru a face comentarii. Ei sunt ei și tu ești tu”.

Gazdele au adus în discuție și  „Aftermath”de la ZE:A, care a fost lansat inițial în 2012, dar recent a devenit viral. Kwanghee a comentat: „Din cauza lui ‘Aftermath,’, mulți oameni sinceri au luat-o razna.”

Când a fost întrebat de ce câștigă atenție acum, Kwanghee a exclamat sincer: „Exact! Oamenii sunt un pic ciudați. În trecut, nu ne-ar fi privit nici atunci când i-am rugat, iar acum oamenii ne solicită nouă să promovăm împreună. Cum ne putem strânge nouă oameni? Chiar dacă ar fi să ne reunim, ei ne-ar dori doar pentru una până la două săptămâni, apoi s-ar opri”, adăugând că s-a simțit foarte rănit în timpul promoțiilor sale ca idol.

Ultima lansare a trupei ZE:A datează din septembrie 2015, când a revenit cu un album de tip compilație De atunci, membrii s-au mutat la diferite agenții, și-au încheiat serviciul militar obligatoriu și s-au concentrat pe activități solo, dar tehnic trupa nu s-a desființat oficial.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s