Internauții sunt în continuare șocați când își reamintesc de această transmisiune live nebună de acum 15 ani!

Internauții vorbesc din nou despre cel mai șocant incident difuzat, care a avut loc în urmă cu cincisprezece ani!

În data de 30 iulie 2005 internauții și telespectatorii au fost șocați și traumatizați din cauza unui incident neprevăzut care a avut loc în timpul emisiunii „Music Camp”, de pe canalul de muzică MBC. Acest program muzical a fost transmis în direct la televizor, astfel încât videoclipul nu a putut fi editat.

În 2005, formațiile indie nu au primit prea multă recunoaștere din partea publicului. Prin urmare, programele de muzică au introdus uneori câțiva noi artiști indie, pentru ai prezenta audienței.

Cu toate acestea, au apărut probleme fix din prima zi în care „Music Camp” a încercat să prezinte o trupă indie. Trupa Rux a urcat pe scenă cu alți 20 de membri ai grupului punk rock, pentru a interpreta melodia „From now until the end„.

Când a început muzica, un membru al trupei The Couch și un alt membru al trupei Spikey Brats și-au scos brusc pantalonii, dezvăluindu-și părțile intime la cameră.

Întregul calvar a fost transmis în direct la televizor, în timp ce cameramanul înfrânt a încercat cu greu să întoarcă camera. Deși acesta a încercat să filmeze altceva în timp ce s-a întâmplat incidentul, a fost prea târziu, deoarece trupurile goale ale membrilor apărusera în mai multe cadre, mișcându-se de colo colo.

Cântărețul Shinji din Koyote și MC Mong, cei doi erau prezentatori în acea perioadă, și-au cerut scuze imediat pentru tulburările vizuale cauzate, incidentul fiind raprtat oricum la știri.

Efectul incidentului a fost sever, deoarece mulți internauți și telespectatori au simțit disconfortul creat în emisiune și de către ea. Programul de muzică „Music Camp” a trebuit să fie anulat după incident și cei doi membri de la The Couch și Spikey Brats au fost reținuți de poliție, pentru faptele lor indecente la o emisiune cu public larg variat, dar și pentru încălcarea regululor programului.

Până în ziua de azi, acesta a fost cel mai grav incident difuzat în direct din istoria transmisiei coreene. Mulți internauți încă și azi sunt tulburați când își amintesc destrăbălarea membrilor acelor formații.

Sursa

2 gânduri despre „Internauții sunt în continuare șocați când își reamintesc de această transmisiune live nebună de acum 15 ani!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s