MOMOLAND face donații generoase de produse de igienă feminină celor care au nevoie

MOMOLAND - tickets, concerts and tour dates 2020 — Festivaly.eu

MOMOLAND  a făcut recent o donație de produse de igienă feminină pentru a îi ajuta pe cei nevoiași.

La 31 iulie, MLD Entertainment a dezvăluit că MOMOLAND a vizitat asociația Good Neighbors pe 30 iulie, unde a donat 1.500 de pachete de produse de igienă feminină organică familiilor cu venituri mici. Good Neighbors este o organizație internațională non-profit pentru dezvoltare umanitară care a fost fondată în Coreea în 1991.

MOMOLAND a comentat: „Sperăm că această donație să fie un ajutor pentru acești copii în creștere. Sperăm, de asemenea, că sentimentele noastre de susținere și încurajare sunt transmise celor care se confruntă cu situații dificile. În viitor, vom continua să lucrăm pentru a fi un grup care poate răspândi o influență pozitivă.

Hwang Sung Joo, directorul general al echipei de marketing Good Neighbors, a declarat: „Vreau să mulțumesc grupului MOMOLAND pentru că a donat pentru oferi putere femeilor tinere din familii cu venituri mici, care se confruntă cu dificultăți din cauza situației financiare. Good Neighbors va continua să sprijine creșterea sănătoasă a femeilor tinere din familii cu venituri mici, nu numai cu produse de igienă feminină, ci și cu tratament profesional și consiliere.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s