Lee Jae Wook are grijă de Go Ara, care îl exasperează în noul teaser “Do Do Sol Sol La La Sol”

K-drama “Do Do Sol Sol La La Sol” oferă un nou teaser cu Lee Jae Wook și Go Ara.

“Do Do Sol Sol La La Sol” va fi o comedie romantică despre pianistă energică Goo La La (Go Ara) și Sun Woo Joon (Lee Jae Wook), un individ expert în joburi part time. Cei doi ajung la academia muzicală “La La Land” dintr-un loc departe de marele oraș, în timp ce își ascund secretele.

Teaserul începe cu Sun Woo Joon și Goo La La mergând cu bicicleta împreună noaptea, în timp ce Goo La La spune: „Când ești trist, plângi. Trebuie să plângi cât vrei pentru a merge mai departe. „ Deși aceste cuvinte erau spuse ca să îl consoleze pe Sun Woo Joon, în scena următoare Goo La La  izbucnește ea însăși în plâns în diferite ocazii.

Sun Woo Joon a trăit o viață fără vise sau speranțe, până când apare Goo La La. În urma unui accident de mașină, aceasta ajunge să împrumute bani de la Sun Woo Joon. Ea spune: „Lumea este un loc înspăimântător dacă nu ai bani. Te rog să continui să îmi împrumutați bani. ” Dintr-un motiv necunoscut, Sun Woo Joon continuă să aibă grijă de ea, chiar dacă suferă când cheltuielile sale se acumulează și spune: „Ești foarte obraznică pentru cineva care trăiește din bani împrumutați”. Ea îi răspunde plină de vitejie: „O să îți plătesc toate aceste lucruri” .

Serialul va avea premiera pe 26 august.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s