TREASURE ridică așteptările tuturor în videoclipul teaser cu coregrafia melodiei ”BOY” + un alt teaser audio!

TREASURE raise anticipation for their debut title track 'Boy' with ...

Au mai rămas mai puțin de două zile până când viitorul grup de băieți de la YG Entertainment va debuta oficial!

În data de 5 august, TREASURE a impresionat fanii cu un videoclip de tip documentar cu coregrafia melodiei de debut, ”BOY”, detaliind unele dintre primele impresii ale membrilor despre dans, precum și gândurile lor generale la practicarea mișcărilor în mod repetat.

Unul dintre lideri, anume Choi Hyunsuk, a remarcat: „Coregrafia pentru „Boy” este cea mai dificilă coregrafie pe care am practicat-o vreodată, așa consider”. Un alt membru a adăugat: „Toți am iubit această coregrafie imediat ce ne-am confruntat cu ea”. Alt cineva a reflectat: „Chiar dacă o parte din mine este nerăbdătoare, simt că nu este nevoie să mă descurajez când sunt cu restul membrilor mei”, și multe altele. 

De asemenea, TREASURE va debuta oficial în data de 7 august, la ora 12 la amiaz la noi în Romania, cu single albumul ‘The First Step: Chapter One‘ și melodia de titlu ”BOY”.

Puteți vedea mai jos videoclipul, pe fundalul căruia se pot auzi fragmente din melodia de debut!

TREASURE a dezvăluit ieri un teaser audio pentru a doua melodie de pe album, intitulată ”Come To Me”, care va suna foarte diferit de ”BOY”!

6 gânduri despre „TREASURE ridică așteptările tuturor în videoclipul teaser cu coregrafia melodiei ”BOY” + un alt teaser audio!

  1. susodoi 🌼 Autor post

   Emisiunea s-a terminat la inceputul anului 2019. Anul trecut nu s-a putut debuta un nou grup in YG Ent. fara ca reputatia sa le fie compromisă, ma gandesc ca stii asta deja.
   Debutul lor trebuia sa fie anul trecut, dar acum sa fim umani – nu au avut cum să-i arunce „în ghiarele diavolului”, pentru ca e viitorul membrilor, a trupei si a agentiei in joc.
   Puteau sa le dea mai multe melodii, macar sa fie un mini-album. Pentru debut nu e necesar un album întreg, plus că nu își sapă groapa singuri. YG ul totusi nu doreste să sară (mai tare decât o fac deja) tot fandomul Blink la Treasure in cap numai pentru ca agentia nu le a dat fetelor din Blackpink un album intreg pana acum.
   Fanii Teume de pana acum sunt mulțumiti cu acest single album. Pe viitor vor lansa mai multa muzica. Trupele de baieti din YG au facut-o mereu..chiar daca nu fix la lansarea de debut.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. aeJ

    dupa cum am mai spus, au cel mai asteptat debut dupa X1.. puteau sa fie chiar si un EP pentru ca o meritau, au muncit mult. or sa fie o fantana de bani in viitor ptr YG

    Apreciază

    Răspunde
  2. hyunamyou

   Daca debutau mai devreme, erau ucisi, ma gandesc ca stii si tu cam ce s-a intamplat cu YG, sunt aproape sigura ca asta e motivul pt care tot s-a tot amanat. Acum compania e bine in reputatie din nou, chiar am observat ca toate statiile vor sa se pune bine cu YG din nou, deci e perfect acum. E bine si asa decat deloc, YG mereu a fost asa, deci nu cred ca este bataie de joc, baietii stiau in ce intra.

   Apreciază

   Răspunde
   1. aeJ

    reputatia YG niciodata nu o sa mai fie ce a fost, cat despre debut.. ei au avut si inca au unul din cele mai asteptate debuturi, puteau macar sa le de-a un EP avand in vedere ca i-au tot amanat, dar vorbim despre YG .

    Apreciază

    Răspunde
    1. hyunamyou

     Nu la fel de bine ca in trecut, dar YG chiar este bine in prezent, uita-te in jur, nu o spun de la mine. Si cum am spus, e YG, baietii stiau in ce se baga, la fel ar fi trebuit sa stie si fanii.

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s