Mina a spus într-o postare pe Instagram de ce le-a dat unfollow membrelor AOA

După ce a postat pe Instagram, o fotografie cu rănile de la încheietură și mărturisind că a încercat să se sinucidă într-o postare anterioară pe Instagram, fosta membră AOA decis să răspundă întrebărior referitoare la controversa legată de hărțuire.

În primul rând, Mina a lămurit: „Nu am încercat să-mi iau viața astăzi. Asta a fost de aproximativ o lună. Mi-am făcut asta după acele mesaje cu reprezentantul FNC.

În continuare, Mina a decis să se destainuie cu privire la numeroasele întrebări și speculații legate de bullying:

Am primit multe mesaje în privat de la persoane care mă întreabă de ce le-am dat unfollow membrelor, mă întreabă despre ele, mă înjură și îmi spun că trebuie să dau o explicație etc. Voi răspunde la toate pentru că nu cred că am făcut ceva greșit pentru a fi înjurată.

Pentru început, cred că toată lumea știe despre controversă legată de Jimin. Cea mai bună prietenă a ei [Seolhyun], deși erau foarte apropiate, ea nu a fost de acord și niciodată nu i s-a alăturat lui Jimin în momentele în care mă înjura sau vorbea prostii despre mine. O consider o persoană bună, dar nu m-am putut apropia de ea din cauza că cele două erau prietene foarte bune; dimpotrivă, i-am fost alături când trecea prin momente dificile și vorbeam când avea probleme. Cu toate acestea, nu schimbă cu nimic faptul că toate membrele știau prin ce treceam din cauza lui Jimin. La final, ea mi-a spus că oricum ar fi fost, nu a contat pentru ea și că oricum ura întreagă situație. Din punctul meu de vedere, ea nu a fost decât un alt spectator apatic, iar cuvintele ei m-au dezamăgit.

Cealaltă membră [Chanmi], în ziua în care toate au venit la mine acasă cu Jimin pentru „a-și cere scuze”, m-a întrebat „Ai vreo amintire plăcută?”. E foarte tânără și lăsa totul să se întâmple în jurul ei indiferent că era o ceartă sau altceva. Știu că e tânără, dar totuși nu înțeleg rostul întrebării ei. În fața mea, o vorbește de rău pe Jimin. Dar pe la spate, face tot ce poate să îi facă pe plac și văzând-o așa, ok, asta trebuie să faci că să supraviețuiești în societate, dar din punctul meu de vedere, nu am înțeles de ce și totul mi s-a părut nesincer.

Seo-unnie [Yuna], m-a îndrăgit că o sora mai mică, asta este adevărat, însă nici una nu a îndrăznit să îmi ia apărarea.

Prietena mea Shin [Hyejeong], ea a fost cea care i-a spus lui Jimin „Cum nu îți amintești? Eu îmi amintesc tot.” Tot ea a fost cea care s-a întors la mine și mi-a zis „Dacă tot vrei să primești scuze, asigura-te că primești o scuză adevărată.” Dar cum aș putea una că asta în momentul în care persoană care ar trebui să își ceară scuze în mod corespunzător, refuză să o facă.

Din punctul meu de vedere, cred că aveți dreptate, toate sunt ca niște spectatoare apatice. După mine, cele două [Seolhyun & Chanmi], s-au făcut că nu văd, așa că le-am dat lor unfollow prima oară. După aceea am vrut să-mi șterg din minte toate amintirile legate de AOA așa că le-am dat unfollow și celorlalte. Nu încerc să îi fac pe alții să mă înțeleagă, nu spun nici să nu îmi mai trimiteți mesaje, am vrut doar să îmi exprim gândurile.

Sursa

Un gând despre „Mina a spus într-o postare pe Instagram de ce le-a dat unfollow membrelor AOA

  1. Pingback: Internauții cer excluderea lui Seolhyun din AOA din drama „Day and Night” | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s