Mina din AOA dezvăluie că a încercat din nou să se sinucidă din cauza FNC + noi acuzații șocante

Mina, ex-AOA, șochează din nou cu un mesaj pe Instagram cu un mesaj îngrijorător despre sinucidere și noi acuzații.
Pe 6, Mina a împărtășit o postare lungă pe Instagram, împreună cu o fotografie cu încheietura mâinii cu cusături proaspăt făcute și a scris:

Aceasta este o fotografie recentă care s-a întâmplat din cauza unui oficial FNC. L-am întrebat când am „implorat pentru iertare” și i-am cerut să nu mintă. Cum ar putea cineva care venea cu ochii deschiși atât de mari și de clari ca un cuțit, spunând că nu își poate aminti, să vină să cerșească?” El a răspuns cu „Voi verifica” și după mult timp a răspuns că „a simțit în ochii lui că ea și-a cerut scuze”.”

M-am uitat lung la katalk de la oficialul FNC în stare de șoc … nici măcar nu-mi amintesc … Îmi amintesc doar că m-am gândit:” De ce aș primi scuze? și mi-am spus „renunț”.”

Oricum, am încercat să mă omor din nou după ce am văzut mesajele de la personalul FNC și acum fratele mai mic al managerului a alergat aici dimineața devreme și m-a dus la spital. Am tras atâtea linii pe încheietura mâinii, încât nici nu mai pot fi anesteziată. Mi-au dat calmante după toate cusăturile. Simt că le fac viața medicilor dificilă.

Am încercat devin mai bună și să trăiesc cu nerăbdare. A fost într-adevăr atât de dificil pentru FNC și acea unni să ofere o scuză sinceră? Am fost inițial o persoană foarte nesăbuită, dar strălucitoare și pozitivă. Nu am fost deprimată și nici nu am folosit somnifere și nici nu am suferit de anxietate socială. Am dormit 15 ore pe zi, dar acum mă trezesc după o oră. 

Cum de ești bine. Nu-mi pasă de o agenție mare. Dacă ai fi cu adevărat îngrijorat, m-ai fi contactat măcar o dată. Timpul unei scuze sincere a trecut oricum, așa că acum sper doar că poți avea grijă de cântăreții, actorii și alți seniori ca mine. 

Mina a mai susținut că psihiatrul desemnat de FNC i-a dat informații personale despre alți clienți și și-a exprimat frustrarea că Jimin ar putea „reveni la promoții” odată ce lucrurile s-au rezolvat.

Ea a adăugat: „Încă îmi este foarte greu. Dar există o mulțime de oameni care mă susțin. Sunt încurajată de faptul că familia mea crede că sunt o ființă umană. Sunt cu adevărat supărată, furioasă, și nu pot dormi. De ce mă rănesc, cui ar trebui să-i spun? De cine am nevoie cu adevărat ca să fiu compensată pentru inima mea frântă? Sper că nu va mai exista nimeni ca mine în viitor. „

Mai devreme în acea zi, Mina a împărtășit o altă postare scrisă, „Jin-ri, mi-e dor de tine”, făcând aluzie la cea mai bună prietenă a ei, regretata Sulli.

 

Sursa

3 gânduri despre „Mina din AOA dezvăluie că a încercat din nou să se sinucidă din cauza FNC + noi acuzații șocante

 1. hyunamyou

  Fata asta are nevoie de ajutor, faptul ca a fost si prietena buna cu Sulli chiar e ingrijorator, si Goo Ha Ra a fost… Stii cat de mult sufera cineva cand spune „sper ca nu va ma exista nimeni ca mine in viitor.” Cat despre Jimin, nu o sa mai poata sa revina niciodata, nu are cum sa isi salveze reputatia.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Speedy👑🎶😈

  Mi se pare ca Mina a luat-o putin razna. In loc sa posteze pe retelele de socializare ar trebui sa incerce sa mearga la psiholog. Inteleg ca sufera si ca nu ii este bine, dar nici ca o duci la nesfarsit cu acuzele. Am inteles, Jimin e acuzata, imaginea ei e distrusa, si-a cerut scuze mai de voie de nevoie, o crede nu o crede asta e. Mina ar trebui sa isi vada de viata in continuare si sa incerce sa se focuseze pe viitor si pe lucruri bune si nu sa isi aminteasca viitorul. Iar agentia si cei apropiati ar trebui sa ii ofere sprijin pentru ca stim ce se poate intampla cu genul de persoane cu un psihic fragil.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. hyunamyou

   Tu crezi ca nu a incercat sa se duca la psiholog? Ma indoiesc… Nu e prima oara cand o celebritate prefera sa vorbeasca cu fanii si aici nu ma refer doar la Coreea, pur si simplu cauta alinare peste tot.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s