Hongbin părăsește trupa VIXX!

Breaking: Hongbin Leaves VIXX

Membrul Hongbin s-a retras din VIXX, iar grupul va promova cu cinci membri în viitor.

În data de 7 august, Jellyfish Entertainment a împărtășit următoarea declarație:

”Salutare.

Aici este Jellyfish Entertainment.

Oferim o declarație oficială cu privire la membrul Hongbin din VIXX.

În primul rând, ne exprimăm recunoștința sinceră fanilor care iubesc foarte mult trupa VIXX și transmitem vești triste.

În data de 7 august, Hongbin a împărtășit intenția de a pleca din VIXX. După o discuție atentă cu membrii trupei și Hongbin, respectăm dorințele lui și astfel s-a decis că va părăsi grupul.

Este planificat ca VIXX să promoveze ca un grup de cinci membri în viitor. Ne pare foarte rău pentru că am provocat îngrijorare cu această veste bruscă și vă rugăm să continuați să iubiți și să susțineți membrii VIXX.

Mulțumim”.

În luna februarie a anului acesta, Hongbin a făcut câteva comentarii despre alte grupuri de idoli în timpul unui stream pe Twitch, iar unele dintre spusele sale au devenit subiect de controverse. În urma transmisiei, atât Jellyfish Entertainment cât și Hongbin și-au cerut scuze.

Pe 6 august, Hongbin a împărtășit o postare pe Twitch în care a oferit o actualizare pentru fani. După ce a întrebat mai întâi cum a fost toată lumea, el a povestit despre intențiile de a reveni pe platformă.

„M-am gândit că vreau să fac din nou emisiuni distractive, unde să putem râde și să discutăm în timp ce ne jucăm împreună”, a scris el. „Multe schimbări s-au întâmplat în timp ce făceam o pauză. Încă mă adaptez, așa că sunt un pic derutat. Încă nu știu cum s-ar putea schimba difuzarea și în viitor, dar planific să fac transmisii unde puteți participa, râde și discuta ca înainte”.

„Probabil că veți vedea că sunt încă neexperimentat și rătăcesc, dar îmi voi da mai mult silința, astfel încât să facem emisiuni amuzante de care ne putem bucura împreună”, a adăugat el. „Îmi pare rău că v-am făcut să așteptați atât de mult. Ne vedem în curând”.

Îi urăm succes în continuare idolului!

Sursa

4 gânduri despre „Hongbin părăsește trupa VIXX!

 1. hyunamyou

  Sincer, sper sa mearga pe actorie, mi-a placut de el in Moorim School. A fost okay si ca artist, dar mi se pare ca era mai mult folosit pt infatisare, cam asa mi-l amintesc, ca vizual. Si avand in vedere comentariile pe care le-a facut despre idoli, ma indoiesc ca ii placea ce facea.

  Apreciază

  Răspunde
 2. krl1264

  Nu se simțea în apele lui cât timp era pe scenă…. Tot spunea că știe că nu poate canta pe măsura așteptărilor și era mai mult un vizual decât….

  poate acum se va simți mai bine 😔

  dar aș vrea să știu și părerea lui Hakyeon despre plecarea lui. parcă sunt sigură că el va avea ceva de spus când va reveni

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Pingback: Hongbin își cere scuze fanilor după plecarea din VIXX și confirmă părăsirea agenției Jellyfish Entertainment | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s