Hongbin își cere scuze fanilor după plecarea din VIXX și confirmă părăsirea agenției Jellyfish Entertainment

Hongbin Apologizes To Fans After Departure From VIXX And Confirms He Has Left Jellyfish Entertainment

După anunțul plecării din trupa VIXX, Hongbin a vorbit cu fanii într-un live pe Twitch.

În data de 7 august, agenția Jellyfish Entertainment a anunțat faptul că Hongbin și-a exprimat dorință de a părăsii VIXX și astfel grupul va promova de acum înainte cu 5 membrii.

La scurt timp după aceste știri, artistul le-a vorbit fanilor pe Twitch : „Întâi, contractul meu s-a terminat și nu mai sunt sub Jellyfish. Nu pot spune mai multe despre asta”. El a împărtășit fanilor că va fi capabil să le spună mai multe în viitor.

Îmi cer scuze tuturor celor care sunt fanii mei sau fani ai trupei VIXX. Am părăsit compania, cred că trebuie să-mi găsesc propria cale acum”.

El și-a cerut scuze pentru că nu poate să spună mai multe despre acest lucru: „Îmi pare foarte rău. Ar fi trebuit să fac multe lucruri pentru fanii mei, dar cred că am fost absent cu adevărat. Singurul lucru pe care îl pot spune este că îmi pare rău”.

Înainte de a fi anunțată știrea, fanii VIXX au observat faptul că pagina lui Hongbin nu mai apărea pe fancafe-ul fanilor grupului. Prin urmare, Hongbin nu a postat despre părăsirea grupului acolo.

A vorbit despre acest lucru în live-ul său: „Un lucru pe care trebuie să îl spun este că îmi pare foarte rău pentru fanii mei originari, fanii de când eram idol în trupa VIXX, pentru că este adevărat că a fost greșeala mea și acest lucru s-a întâmplat din cauza greșelii mele. Totuși, m-am gândit că nu ar fi corect pentru mine să spun asta pe site-ul fanclubului. Asta s-a întâmplat, contractul meu s-a terminat din cauza acestor motive. Nu am vrut să ocup spațiu cu această postare„.

Apoi a explicat că a preferat să vorbească pe Twitch pentru că este spațiul în care se poate exprima liber și personal. A menționat și că plănuiește să continue să facă live-uri așa cum a făcut mereu.

În februarie, Hongbin a făcut comentarii despre alte grupuri de idoli în timpul unei transmisiuni pe aceeași platformă, iar unele dintre acestea au devenit subiecte controversate. După acel video atât el cât și agenția și-au cerut scuze.

Sursa

Un gând despre „Hongbin își cere scuze fanilor după plecarea din VIXX și confirmă părăsirea agenției Jellyfish Entertainment

  1. Pingback: Hongbin, ex-VIXX, s-a înrolat + scrie un mesaj fanilor | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s