Shownu din MONSTA X îi asigură pe fani că este bine după operația de la ochi

Liderul trupei MONSTA X a fost internat de urgență și operat la ochi pentru desprindere de retină în urmă cu câteva săptămâni. Concertul online al trupei a fost amânat pentru a-i permite acestuia să își revină după operație.

În 9 august (8 august, ora SUA), trupa MONSTA X a susținut primul său concert online live intitulat “MONSTA X LIVE FROM SEOUL WITH LUV” . Cu această ocazie, Shownu a apărut pentru prima dată live după ce a fost operat de urgență la ochiul stâng pentru desprindere de retină (în luna iulie).

În timpul concertului, MONSTA X a vorbit despre problemele de sănătate ale liderului cu fanii: “Au fost veștile nefericite despre operația la ochi a lui Shownu. Probabil mulți s-au îngrijorat”. La care Shownu a răspuns: “După cum vedeți, sunt foarte sănătos. Și mănânc bine. Vă rog să vă bucurați de concertul de azi. Sunt așa de bucuros să mă întâlnesc cu voi toți..”  

Potrivit lui Minhyuk, MONSTA X are un program încărcat și în luna august, și agenda ar fi plină până în luna septembrie.

Urmează să vedem ce alte surprize au mai pregătit băieții. Dacă este să ne luăm după spusele lor, ar putea urma noi lansări muzicale în SUA și Coreea, dar și un album solo al lui I.M și un mixtape al lui Joohoney. Rămâne să vă ținem la curent.

Sursa: soompi

 

7 gânduri despre „Shownu din MONSTA X îi asigură pe fani că este bine după operația de la ochi

  1. Kim Autor post

   eu am vz concertul live. a fost ff fain. au avut o gramada de coregrafii grele si o parte de chat cu fanii, au cantat si cateva melodii in engleza, a fost super fain. a lipsit insa Wonho pt acea nota extra. dar concertul a fost lit, nu mai zic de coordonarea lor incredibila (care s-a vazut super cu 4k )

   Apreciază

   Răspunde
  2. Joopreme

   Si eu am participat😊 a fost super… Imi place cand se aduna fani din intreaga lume pt un show live, mai ales unde sunt numai monbebes 🥰 Ma bucur ca NuNu e bn …sper ca toții sa stea bine la capitolul sănătate pe viitor pt e cea mai importantă. Wonho se pregătește de debut 😍

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s