Big Hit lansează un nou brand de personaje inspirate de membrii BTS: TinyTAN!

Big Hit a prezentat TinyTAN, personajele inspirate de membrii trupei BTS!

Anterior, agenția lansase linia de personaje BT21 cu LINE și o colecție de păpuși cu Mattel, iar acum a dezvăluit seria Tiny TAN, ale căror desene sunt create să le semene cât mai bine membrilor BTS.

Personajele care le seamănă celor șapte idoli pot călători în lumea reală prin “Magic Door” (o poartă magică). Ele seamănă cu membrii BTS dar sunt create pentru a transmite mesaje pozitive cum ar fi influența bună, empatia și vindecare, oferite de muzică și spectacole.

Recent, canalul oficial de YouTube al BTS și contul oficial de Twitter au împărtășit un videoclip cu cele șapte personaje care dansează pe melodia „MIC Drop” de la BTS. Filmulețul primește deja răspunsuri grozave, deoarece conține nu numai dansul unic de grup, ci și expresiile faciale și gesturile distinctive ale fiecărui membru.

Big Hit Entertainment intenționează să introducă TinyTAN sub diferite forme, inclusiv figurine, alte articole și conținut media. Platforma globală de comerț pentru fani Weverse Shop va dezvălui produse cu tema TinyTAN și va lansa o continuare care conține povești noi în cursul anului. Pe lângă faptul că a fost selectat ca model pentru P&G Downey Adorable, TinyTAN va colabora cu diverse mărci și licențe.

Agenția a declarat: „Fiecare dintre membrii BTS are o personalitate distinctă și asta a permis crearea unui personaj extrem de perfecționat, numit TinyTAN, care nu este mai prejos de nicio altă serie de personaje celebre. Ca mesajul de speranță și alinare pe care BTS îl oferă, TinyTAN, cel de-al doilea sine al BTS, va vizita, de asemenea, fanii sub diverse forme ca un conținut vindecător pentru a susține visele tuturor. „

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s