Han Seung Woo din VICTON vorbește despre debutul solo, scopurile pe viitor și altele

Han Seung Woo din VICTON se pregătește de debutul său ca artist solo cu albumul mini „Fame” și melodia principală „Sacrifice„.

Debutând pe scena muzicală ca membru VICTON în 2016, el este primul membru care va debuta solo. Fiind întrebat ce simte în această privință, Seung Woo a spus: „Sunt atât de excitat și emoționat, dar mai mult de atât, sper că mulți oameni vor găsi, prin muzica mea, confortul și fericirea.”

Descriind albumul „Fame” ca primul pas în crearea unei reputații ca artist solo, idolul a zis: „Acest album mini conține o mare varietate de muzică, iar piesele reflectă povestea mea. Cred că va fi un album mini care îi va relaxa pe mulți, întrucât este distractiv pentru ochi și urechi.”

Fiind întrebat să numească o altă melodie depe album decât cea principală, Han Seung Woo a ales „forest„, argumentând: „E o melodie ce descrie cum eu primesc alinare de la fani, cum doresc să fiu pădurea lor.”

Descrierea melodiei principale oferită de idol este următoarea: „Melodia „Sacrifice” amestecă versuri de vocal cu rap și alunecă în hip-hop, și este o parte a mea pe care nu am arătat-o prea mult. Melodia are o poveste de sacrificiu pentru cineva. Eu sper că publicul va aprecia versurile de rap, coregrafia și abilitățile mele vocale.” Oferind un indiciu despre videoclip, el a vorbit: „Cred că ar trebui să vă concentrați pe stilul meu și actoria din videoclipul muzical. Și dansatorii cu care, împreună, am creat o performanță puternică.”

Han Seung Woo a scris versurile pentru toate melodiile de pe album, și a și participat la compunerea a câtorva dintre ele. Fiind întrebat pe ce s-a axat, el a spus: „Am încercat să includ istorii și culori diferite în melodii. În cele mai multe, am încercat să includ propria mea istorie, dar am încercat să scriu în așa fel, încât publicul să se poată regăsi în versuri.”

Fiind întrebat despre scopurile lui pentru acest album, la fel ca și planurile pentru viitor, Han Seung Woo a spus: „Scopul meu este pentru public, în special persoanele care sunt ca mine, să poate asculta melodiile mele și să găsească comfort în ele. În viitor plănuiesc să lucrez la fel de sârguincios ca acum. Cred că nu contează la ce lucrez dacă pot să lucrez așa cum o fac acum.”

La sfârșit, idolul a oferit un mesaj pentru fani: „Sunt mereu recunoscător. Sunt foarte, foarte recunoscător. De acum înainte, voi fi o pădure pentru voi. Hai să continuăm să creăm amintiri mai bune. Vă rog să rămâneți sănătoși și sper să ne bucurăm împreună de acest album.”

Ha Seung Woo a debutat astăzi, 10 august, la ora 12:00.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s