Mina, ex-AOA, își cere scuze

Mina a scris o scrisoare în care își cere scuze.

În iulie, Mina a împărtășit o serie de postări în care a scris că a fost agresată de fosta a colegă de trupă Jimin timp de câțiva ani. Jimin a oferit scuze într-un mesaj scris, la care Mina a răspuns. Ulterior, Jimin a părăsit grupul. De atunci, Mina a vorbit despre relația ei cu celelalte membre AOA și despre frustrările continue, în timp ce a încercat să obțină scuze sincere de la membrele AOA și de la agenția FNC Entertainment.

Pe 8 august, Mina a postat pe Instagram o fotografie cu încheietura mâinii și un mesaj îngrijorător. Ulterior, actuala ei agenție Woori Actors a dezvăluit că a încercat să se sinucidă și că a fost tratată la un spital, iar ulterior au declarat că a fost externată pe 10 august.

Pe 11 august Mina a postat  următoarea scrisoare pe Instagram:

Mulți oameni au fost îngrijorați pentru mine și m-au susținut, dar i-am dezamăgit din nou, și așa îmi pare foarte rău .. Tuturor celor răniți din cauza mea .. și tuturor celor care probabil au fost surprinși când au văzut acea fotografie, îmi cer din nou scuze .. Am auzit că atunci când nu m-am putut trezi, membrii fostei mele familii FNC au rămas lângă mine toată noaptea. M-am întâlnit astăzi cu președintele Han Sung Ho. Mi-au plăcut foarte mult FNC și AOA .. Am fost atât de trist să renunț la AOA din cauza acestei probleme și a fost atât de greu .. Astăzi am putut simți sinceritatea președintelui în timp ce-l ascultam vorbind .. Pur și simplu regret că s-a ajuns la asta .. Fanilor mei care s-au îngrijorat pentru mine, cunoscuților mei, familiei mele … și fanilor AOA care probabil trec printr-o perioadă grea din cauza mea, îmi pare atât de rău .. Voi reflecta și lucra din greu la tratament, astfel încât acest lucru să nu se mai repete .. Îmi pare foarte rău ..

https://www.instagram.com/p/CDwD0Emnaox/?utm_source=ig_embed

 

Sursa

2 gânduri despre „Mina, ex-AOA, își cere scuze

  1. Pingback: Mina și-a șters contul de Instagram | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Mina și Woori Actors au refuzat investigațiile poliției asupra cazului de hărțuire | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s