Yoon Hee Seok (ex- LIMITLESS) vorbește despre problemele avute cu colegii de grup și cu CEO-ul agenției

Atenție: în acest articol se menționează despre atacuri de panică și tentativă de suicid.

Yoon Hee Seok, fostul membru LIMITLESS, a explicat, în sfârșit, motivul pentru care a plecat din grup.

În luna mai, Yoon Hee Seok a declarat pe contul său de Instagram că părăsește trupa LIMITLESS. Puțin după aceea, agenția ONO Entertainment a venit cu declarația că contractul cu idolul nu a ajuns la sfârșit și că agenția nu poate lua legătura cu el.

Pe 10 august, el a postat pe Instagram pentru a explica ce s-a întâmplat.

„La moment sunt într-o stare mentală instabilă, vă rog să mă înțelegeți dacă această postare este incoerentă.

Am scrâșnit din dinți și am îndurat pentru aproape un an pentru că nu am dorit să scriu despre asta, dar am decis totuși să scriu întrucât nu mai văd o altă cale.

În timp ce mă pregăteam pentru debut după ce m-am alăturat agenției, au apărut probleme cu gestionarea activităților. Nu am mai putut primi ore și nici o sală de practică, dar chiar și în aceste condiții, noi am venit împreună să ne pregătim pentru debut, întrucât era visul nostru să ajungem pe scenă.

În iulie 2019, noi am debutat ca LIMITLESS. După ce am terminat promoțiile cu „Dreamlike”, primul nostru album, am fost informați despre doi membri chinezi care se vor alătura grupului. La puțin timp după, mă aflam în durere semnificativă de la abuzul verbal și înstrăinarea provocată de dezacordul dintre membri. Mi-am dorit să repar relațiile cu ei, dar nu a fost ușor. Așa cum locuiam la dormitor, nu era nimeni cu care să vorbesc despre această situație, deci boala din mintea mea a continuat să crească. Am spus CEO-ului de câteva ori cât de rău mă simt din cauza problemelor cu ei. Însă, el mi-a ignorat spusele, spunându-mi să-i tolerez, pentru că așa sunt ei de fapt.

În luna decembrie, nu am mai putut face față și am spus CEO-ului de dorința mea de a părăsi grupul. Ceo-ul m-a ascultat și mi-a spus că știa de toată încurcătura prin care trec și de problemele celorlalți membri. Mi-a spus că va anula contractul după concertul de la sfârșit de decembrie. La acel moment, sufeream pentru că trebuia să renunț la jobul la care am visat și pentru că trebuia să îndur situația prin care treceam. Am muncit din greu să mă pregătesc pentru concert întrucât avea să fie ultimul pentru mine, dar chiar și atunci, dezacordul dintre mine și membri continua, iar pregătirile pentru concert nu au fost ușoare.

După ce concertul s-a terminat, am vorbit din nou cu CEO-ul, care brusc a dat toată vina pe mine și a spus că va termina contractul după o apariție la radio programată pentru luna ianuarie. Deci am urmat activitățile cu LIMITLESS după cum mi-a spus, și am avut discuții nenumărate când era disponibil, dar el mereu amâna decizia plecării mele dintr-un motiv sau altul. În discuțiile dintre CEO și părinții mei, el îmi spunea lucruri diferite și încerca să ne pună unul împotriva celuilalt.

Acele opt luni au fost ca iadul pentru mine. Luam pastile pentru a adormi în fiecare noapte și am ajuns la o despresie serioasă, anxietate și atacuri de panică, iar tot la ce mă gândeam era să mor. Din cauza acestor probleme, am chiar încercat să-mi iau viața. Nu m-am putut decide să spun părinților, și am spus CEO-ului, cu lacrimi în ochi, că am încercat să mă sinucid. Însă, din nou, am fost ignorat. Îmi pare rău că părinții mei vor afla despre tot abia în această postare.

Mi-am pierdut identitatea, m-am simțit de parcă viața mea se prăbușește cu fiecare zi ce trece. Nu am mai putut aștepta pe CEO-ul care mă evita, deci am postat că plec din LIMITLESS. Și atunci CEO-ul m-a rănit încă o dată, venind cu o declarație falsă în care spunea că nu putea lua legătura cu mine și că (postarea mea) era falsă. Am rămas cu totul aiurit după ce mi-a spus despre diagnosticul meu că oricine putea primi un certificat pentru depresie.

Îmi pare foarte rău că părinții mei vor afla despre tot prin această postare, îmi pare rău că trebuie să dezvălui acestea celor care m-au susținut, fanilor mei care m-au iubit în ciuda neajunsurilor mele.

Am scrâșnit din dinți și am îndurat situația, gândindu-mă că dacă mai îndur un pic, toți vor fi fericiți, dar este foarte greu pentru mine să mai stau. Apar gânduri că nici nu mai știu cine sunt, apar gânduri negative, și cred că am probleme cu controlarea comportamentul meu. Chiar am o perioadă grea.”

https://www.instagram.com/p/CDtbeH0pvNr/?utm_source=ig_web_copy_link

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s