Lay Zhang lansează o revistă de 100 de pagini cu TMRW

Lay Zhang și-a pus amprenta în lumea muzicii ca membru al grupului K-pop Exo, dar a continuat să-și facă un nume pentru el însuși în multe alte domenii ca solist, rapper, dansator, scriitor, actor și multe altele. 

În afară de activitățile sale creative, Zhang este, în esența sa, un visător. Artistul care înregistrează recorduri inimaginabile a dovedit că niciun vis nu este imposibil, iar acum, el este pregătit să facă din nou istorie odată cu ultima sa aventură: o revistă exclusivă de 100 de pagini în colaborare cu TMRW.

Lay face istorie fiind primul artist asiatic care are onoarea de a primi o ediție specială în revista TMRW. Acesta a declarat: „Sunt atât de onorat să fiu primul artist asiatic care a fost invitat să aibă un număr de ‘100 de pagini’ în cadrul @tmrwmag! Vă mulțumesc pentru șansa de a realiza această ediție specială. Sper că toată lumea se bucură!”

Noua ediție conține 100 de pagini cu conținut exclusiv din viața lui Lay Zhang. Este plină de imagini personale, de arhivă și un interviu în profunzime, care oferă o privire detaliată asupra ultimilor cinci ani de carieră a artistului. Fiecare pagină este realizată cu ajutorul lui Zhang însuși.

 Zhang și echipa de la TMRW s-au străduit foarte mult pentru a se asigura că lansarea este ecologică și, astfel, revista vine tipărită pe hârtie reciclată și ambalată într-un carton durabil. În plus, TMRW a făcut un parteneriat cu Offset Earth pentru a contribui la reducerea impactului acestora asupra climei.

Revista este în prezent în stoc și are un preț de 14 GBP (aproximativ 18 USD, 75 lei).

Comandă revista . „TMRW | Lay Zhang – Ediția specială ‘ AICI . Transportul mondial este disponibil. Livrarea poate dura între între 3 și 21 de zile lucrătoare. TMRW avertizează că unele livrări ar putea fi întârziate din cauza pandemiei globale de Covid-19.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s