Stiliști k-pop explică de ce este puțin probabil ca un membru al personalului să se întâlnească cu un idol

Dacă ați dorit vreodată să deveniți coafez sau un make-up artist doar pentru a vă vedea biasul la muncă, poate ar fi timpul să vă gândiți de două ori!

În cel mai recent episod din „Comment Defenders” a lui AYO, machieuza Lee Shin Ae și coafeza Go Seo Yoon au împărtășit câteva sfaturi către urmăritori. Ele au lucrat cu idoli precum 2NE1, IU și Oh My Girl încă de când erau începători.

Cu o experiență de 20 de ani, sigur au auzit vorbe controversate și și s-a cerut părerile, precum „Am auzit că unii idoli k-pop masculi flirtează cu stilistele lor tinere și drăguțe, iar unii chiar se întâlnesc. Știu ce vreau să devin acum.”

Shin Ae și Seo Yoon au rectionat imediat: „Ți s-a întâmplat vreodată?” Prima a declarat ferm că nu s-a îndrăgostit niciodată de o celebritate, chiar dacă a lucrat cu numeroși idoli de-a lungul anilor.

Mai mult decât atât, ele au descris cât de dificil este să te îndrăgostești de actori și de cântăreți în timp ce lucrezi cu ei. Lee Shin Ae a spus: „Odată ce ajungi să faci parte din echipa lor, fanteziile tale sunt distruse„.

Slujba lor, au explicat, este și așa obositoare. Go Seo Yoon a adăugat: „Când idolii lansează un album nou, staff-ul doarme doar 2-3 ore pe zi. Reușim doar să ne spălăm pe față și plecăm la muncă.”

Aparent, idolii nu sunt în cea mai atractivă stare atunci când vin în salon. Go Seo Yoon a menționat: „Celebritățile dorm cu gurile deschise lângă tine. Vezi un idol și te gândești „Oh, ea este drăguță” prima dată. Continuând să lucrezi cu ei, te gândești „Ah bine… am crezut că era drăguță”.

Au încheiat subiectul cu sfaturi utile pentru te îndrăgosti de cineva în mod natural. Go Seo Yoon: „Dacă obțineți un loc de muncă la un magazin cu acest vis, vor exista prea multe greutăți și inconveniențe. Cred că este mai bine este să ai un iubit drăguț.”

Videoclipul complet îl puteți urmări aici:

Sursa

3 gânduri despre „Stiliști k-pop explică de ce este puțin probabil ca un membru al personalului să se întâlnească cu un idol

  1. Bianca

    „Celebritățile dorm cu gurile deschise lângă tine. Vezi un idol și te gândești „Oh, ea este drăguță” prima dată. Continuând să lucrezi cu ei, te gândești „Ah bine… am crezut că era drăguță”. Eu nu înțeleg, când o celebritate doarme cu gura deschisă lângă tine. Aceea celebritate nu mai este frumoasă? De ce? Fiindcă are gura deschisă? Mi-e îmi place mai mult să văd celebritățile dormind, mi se par mai drăguțe când dorm. Vouă nu var plăcea să vedeți o celebritate dormind, chiar și dacă are gura deschisă?

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s