Jung Yong Hwa a povestit că el și Lee Joon au fost dați afară din agenția la care erau stagiari

Jung Yong Hwa, actual membru al CNBLUE, și actorul Lee Joon, au reușit să fie dați afară de la prima lor agenție. Cum? Aflați puțin mai jos ce au povestit ei.

Mărturia a fost făcută la emisiunea ‘Knowing Brothers’ de pe postul SBS din 15 august. Jung Yong Hwa și Lee Joon au participat la show ca oaspeți.

Jung Yong Hwa a spus: „Lee Joon și cu mine eram la aceeași agenție înainte de a debuta. Am fost un stagiar K-pop, iar el era un stagiar în actorie”.

El a continuat: „Ne-am apropiat destul de repede. Lee Joon obișnuia să mă ducă prin locuri din Seul, întrucât nu știam foarte bine orașul Seul. Odată, am mâncat samgyupsal (burtă de porc) cu soju la un restaurant împreună, iar un angajat al agenției ne-a prins acolo. Nu aveam voie să facem asta”.

Jung Yong Hwa a spus: „A doua zi, șeful agenției ne-a chemat la el și ne-a spus să nu mai venim. La vremea respectivă, Lee Joon dorea oricum să părăsească agenția, așa că a plecat. Era calm cu situația respectivă.”

El a adăugat: „Dar nu a fost cazul pentru mine; nu aș fi putut să mă întorc la Busan așa. Așa că am stat acolo doar trei minute. Trei minute mai târziu, șeful agenției a spus:„ Vrei să rămâi, nu? Bine, poți rămâne atunci. „

După ce a ascultat povestea lui Jung Yong Hwa, Lee Joon a comentat jucăuș: „Ce? De aceea nu ați ieșit din birou? Te-am așteptat secole afară!”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s