Minhyuk din MONSTA X va găzdui noua emisiune MBC “Back to the Idol”!

Minhyuk este gata să lumineze scena ca gazda unei noi emisiuni pentru idoli de la postul MBC!

Anul acesta este anul membrului MONSTA X:  este MC la emisiunea „Inkigayo” și deja are propriul show radio la postul Naver NOW, care e transmis și live prin video, intitulat „VogueShip Show„. Acesta din urmă a avut premiera în urmă cu mai puțin de o lună de zile, dar idolul deja va începe un nou proiect, cel de prezentator la show-ul Back to the Idol”, alături de Eunhyuk din Super Junior. Emisiunea va fi difuzată din 26 august săptămânal.

Și acest show va aduce un concept nou în industrie, la fel ca emisiunea lui de pe Naver Now a lui Minhyuk. „Back to the Idol” va reda live concepte de dans ale idolilor din anii 2000. Dansurile vor fi intrepretate în fiecare săptămână de idoli din ziua de azi, deci este un show cu idoli și despre idoli cu hituri din anii 2000.

Image

Mai mult, emisiunea are un format conceput astfel încât fanii să poată comunica live cu idolii lor. Minhyuk are o voce frumoasă și plăcută, este un dansator desăvârșit și pasional și are experiență în comunicare cu publicul și invitații de la emisiunile sale. Faptul că va lucra la emisiune cu Eunhyuk cu siguranță va aduce un cuplu ultra carismatic pe placul spectatorilor.

Emisiunea va fi prezentată live în fiecare miercuri, de la ora 15.00 (ora României) pe aplicația KT Seezn, din 26 august. Versiunea filmată și editată a programului va fi postată ulterior pe canalul MBC de YouTube M-Dromeda în fiecare miercuri, începând cu 2 septembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s