[CCC] Jennie din BLACKPINK e impresionantă

Internauții coreeni s-au adunat la o postare populară pe o comunitate online despre Jennie din BLACKPINK în care s-a dezvăluit că în perioada în care era făcută „leneșă” pe scenă, aceasta era rănită la gleznă.

Autorul postării a găsit o altă publicație făcută de un internaut, ce a scris: „Cât de mult mă întristează acest fapt. Când a fost criticată pentru că dansează cu lenevie pe scenă era în perioada când s-a rănit grav la gleznă și chiar și așa, a purtat tocuri înalte. Pare că o durea și când mergea. pur și simplu. Nu sunt fanul ei, dar o plac pe Jennie și acest lucru mi-a frânt inima.”

Titlu articol de mai jos: „Jennie din BLACKPINK a fost dusă la spital după ce s-a rănit la gleznă pe platourile de filmare de la „Inkigayo”. Luptă cu durerea cu ajutorul analgezicului”.

”Jennie atunci s-a rănit și a fost dus de urgență la spital pentru a i se examina glezna. Ulterior, a decis să ia analgezice și să revină pentru a termina înregistrarea. Totul a avut loc în perioada de debut.

Apoi s-a rănit la gleznă și în timpul turneului japonez.

Nu a putut să evolueze cu trupa în acea zi.

Apoi s-a lovit cu valiza la gleznă.

Chiar și așa, a purtat tocuri înalte în timpul prestațiilor.

Și de fiecare dată când se oprea, pentru că o durea glezna, oamenii o criticau și o făceau leneșă.

A trecut ceva timp de atunci, însă încă îmi fac griji. Din cauza programului încărcat, probabil că nu a avut timp să se trateze bine. Jennie chiar e impresionantă și la o vârstă așa fragedă. Sper că toți idolii vor avea grijă de ei și nu se vor răni.”

[+533][-50]

Comentarii via Pann:

1. [+71, 02] Când Jennie s-a rănit la gleznă, nu și-a stopat activitățile ㅠ atunci, Rose a scăpat din greșeală microfonul pe glezna lui Jennie și era așa îngrijorată. Și Jennie părea că suferă mult din cauza durerii ㅠ are cel mai slab corp dintre toate, așa că ea și cei din jurul ei sunt mereu îngrijorați ㅠ Jisoo a spus că au avut o prestație după masă, iar de dimineață Jennie a făcut yoga pentru a-și face corpul mai puternic. La „Coachella”, au cântat vreo 15 melodii timp de o oră, toate live și s-a ajuns până în momentul în care Rose să-i amintească lui Jennie „nu uita să respiri”.

2. [+55, -1] Nu era în perioada debutului, ci chiar în ziua debutului și din cauza asta, erau să amâneze totul, la naiba

3. [+33, -2] Wow, hul, atât de mulți oameni au criticat-o pentru că dansa cu leneveală în acea rochie roșie, dar iată care era motivul… Nu am văzut nicio postare cu explicații și mereu credeam că, pur și simplu, lenevea. Ce păcat.

4. [+23, -36] S-a rănit la gleznă și oamenii spuneau că e leneșă? Și mai avea și amețeli atunci ㅋㅋ

5. [+20, -1] Ce naiba? Văzând giful chiar pare că s-a rănit ㅠㅠ Și eu mi-am luxat glezna astfel pe scări și mi-a fost greu multă vreme. Pot să-i simt durerea în giful acela… Încă ceva, odată ce îți luxezi glezna, chiar și după ce o tratezi, dacă te lovești un pic la ea se va inflama grav de tot, așa că trebuie să ai mereu grijă.

9 gânduri despre „[CCC] Jennie din BLACKPINK e impresionantă

 1. Luiza

  Ea a decis sa isi urmeze visul in loc sa o asculte pe mama ei si sa devina profesoara sau avocata,a fost trainee timp de 6 ani si asta e ce primeste?O gramada de hate in fiecare zi pentru fiecare nimic?Se pare ca unii uita ca este si ea om si are sentimente…Este o fata puternica care a trecut prin multe si merita sustinuta💖#apologisetojennie

  Apreciază

  Răspunde
 2. minjung

  Unde sunt haterii cei care sa dădeau mari specialiști la articole rele legate de Jennie? Bine ca acum nu mai știți sa ziceți nimic. Eu o respect pe Jennie pentru toată munca depusă, in timp ce era rănită ea a avut curajul și s a urcat pe scena chiar dacă nu avea energie, respect. Sper din toată inima mea sa se facă bine. Love you Jennie❤️

  Apreciază

  Răspunde
    1. Sandra

     Crede-mă, nici nu m-am obosit. N-am de ce. Dar e ok. Îți face plăcere să te bagi ca musca in lapte. Si unde am spus că ea nu conteaza? Nu mai exagera si pune altora vorbe în gură. Va comportati de parca e singurul idol care primește hate, îndură multe și face sacrificii.

     Apreciază

     Răspunde
     1. hyunamyou

      Dar bineinteles ca te-ai obosit, cred ca te si consumi pentru asta, asa sunt haterii. Ti-am mai spus eu tie, ai fost prea evidenta de multe ori, ti-am vazut multe comentarii si esti una dintre putinele persoane pe care pot sa le tin minte pe site-ul asta, norocoasa de tine:))) Mi se pare comic cum incerci tu sa pari obiectiva cand e clar ca le urasti pe fetele astea. Sunt sigura ca nu sunt singura care te tine minte pentru comentariile „dulci.” Aaa nu vrei sa ma mai bag?:)))) Pai comenteaza pe un cont personal sau ceva de genul, nu pe un site public. Mai sunt idoli care primesc hate, dar nu in halul asta, aici nu mai e vorba de mult de un nivel normal, acum ma rog, nu ai tu cum sa-ti dai seama, daca era un membru BTS, era altceva.

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s