Internauții discută despre cât de radical se pot schimba părerile fanilor odată ce au părăsit un anumit fandom

Internauții coreeni au discutat despre ”schimbarea de-a dreptul înfricoșătoare” a opiniilor fanilor despre un artist sau un grup, odată ce aceștia au părăsit fandomul.

Pe un site al unei comunități populare, fanii K-pop au împărtășit cazuri în care au experimentat o schimbare bruscă de părere despre anumiți idoli, după ce au părăsit fandomul lor. Oricare ar fi fandomul acesta, internauții au scris că persoana pe care „ai iubit-o cel mai mult din toată inima” poate deveni brusc ”un nimeni”.

In postarea inițială, internautul a împărtășit un mesaj de pe Twitter:

„Într-adevăr..după ce lăsați baltă un fandom … este o nebunie cum chiar se poate ca acea persoană îndrăgită să  devină un nimeni, ca și cum n-am iubit-o niciodată în viața mea … Ea/el devine cineva mai ”rău” văzut decât cineva pe care nu l-am văzut niciodată. …… Odată ce ating apogeul de a fi implicat într-un fandom, îmi spun: „Știu suficiente lucruri despre ei, din câte pot ști vreodată”, acela e momentul când aș pleca … și apoi .. peste timp: ce ? … ce reprezintă această persoană (pentru mine)? un nimeni”.

La această remarcă, internauții au împărtășit sentimente similare despre „abilitățile incredibile ale inimii umane”. În timp ce unii au fost de acord că practic nu vă puteți aminti toate detaliile din fandomul anterior, alții susțin că amintirile rămân în continuare vii, „atât timp cât sunt bune”.

Câteva comentarii au fost:

„Odată ce părăsești un fandom, uiți totul. Indiferent dacă ai părăsit fandomul într-un mod bun sau într-un mod rău”

„Ei bine, continuu să îi susțin de departe, atâta timp cât nu s-a întâmplat ceva rău între timp. Rămâne ca o amintire slabă …”

„Inima umană este atât de ciudată. Cred că sunt supus unui proces de schimbare pentru a mă alătura unui alt fandom, dar tot cred că artistul îndrăgit în acest moment ocupă un loc cald în inima mea. Sper că este fericit/ă (fostul idol îndrăgit)”

„Încă mă uit la câteva videoclipuri când primesc recomandări de la YouTube lol, dar este bine să pleci de tot, odată ce te hotărăști să o faci”

„Am crezut că gândurile avute se vor păstra câțiva ani buni, dar nu, se schimbă ㅋㅋㅋ”

„Începeți să vă dați seama că nu mai puteți afla nimic nou despre grupul dvs.”

”Da, începe să îți pese de ei din ce în ce mai puțin, dar totuși, fără să ai regrete”

„LOL am părăsit un grup din cauza unui incident scuzabil, așa că acum când îi văd la televizor încep să devin foarte nervos/oasă … cu cât ai mai multă încredere într-o persoană, cu atât simți mai mult durerea trădării …”

„Inima umană poate fi atât de rece. Mă gândeam la cât de înnebunit/ă eram de ei toată ziua și noaptea, doar la acea persoană/grup, dar acum totul a devenit cenușă, și nu pot face nimic pentru a simți cum simțeam în trecut pentru ei”

Voi ce părere aveți? Ați întâmpinat aceste sentimente bizare?

Sursa

3 gânduri despre „Internauții discută despre cât de radical se pot schimba părerile fanilor odată ce au părăsit un anumit fandom

 1. Dumi

  Cum sa ajungi sa urasti sau sa nu te mai intereseze deloc ceea ce odata ai iubit la nebunie? Nu mi se pare normal. Inseamna ca nu erau fani adevarati sau nu tineau cu adevarat la idolul respectiv, ci probabil doar erau atrasi de el dintr-un anumit motiv fara sa il indrageasca cu adevarat.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Neko-chan

   Am cunoscut persoane care au renunțat la anumite fandomuri. Nu a fost cine stie ce, doar nu mai ascultau muzică trupei respective, nu au mai vorbit despre trupă si cam atat. Nu au experimentat ura fata de membrii.
   Dumi are mare dreptate in comentariul sau.

   Apreciat de 3 persoane

   Răspunde
 2. Adina

  Nu cred că aș putea părăsi un fandom. Am câte două trupe preferate în fiecare generație și nu a fost vreun moment în care sa spun „stop”. Chiar dacă 4minute s-au destrămat, încă rămân în inima mea, le ascult mereu piesele și mă interesez deseori de viața lor.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s