Mai multe show-uri și drame amână filmările din cauza pandemiei de COVID-19

Mai multe emisiuni de divertisment și drame au oprit producția pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Pe 24 august, SBS a anunțat că „Running Man” și „Master in the House” au oprit filmările. Un reprezentant a declarat: „Filmările au fost anulate de dragul sănătății și siguranței distribuției și a echipei. Segmentele care au fost deja înregistrate vor fi difuzate. În prezent discutăm despre datele de filmare suplimentare.”

Studio Dragon, care produce drame care se difuzează pe canale precum TVN, OCN și KBS, a oprit de asemenea producția. Kim Young Gyu, directorul de producție pentru Studio Dragon, a comentat: „Din cauza răspândirii rapide a COVID-19, am decis să oprim toate filmările programate în perioada 24 august – 31 august pentru a proteja siguranța distribuției și a personalului implicat în producțiile noastre de drame.”

Potrivit unui comunicat lansat de CJ ENM pe 22 august, printre dramele produse de Studio Dragon care ar putea fi reprogramate din cauza opririi filmărilor se numără “Flower of Evil” și “Missing: The Other Side. “Forest of Secrets 2” și “Record of Youth” de la tvN  vor fi difuzate așa cum au fost programate, deoarece au terminat deja filmările.

În plus, CJ ENM a anunțat că  emisiunea de divertisment de la  tvN „Hometown Flex” va înceta să filmeze până la 31 august, promițând să anunțe orice actualizări cu privire la datele de difuzare programate. CJ ENM a remarcat, de asemenea, că emisiunea de muzică live „M Countdown” de la Mnet va înceta să se difuzeze momentan.

De asemenea, KBS a oprit recent producțiile  pentru a proteja siguranța distribuției și a staffului lor, amânând data premierei serialului „Do Do Sol Sol La La Sol”. Viitoarea dramă „Zombie Detective” a oprit și ea filmarea, amânând data premierei inițiale din 31 august.

Un serial care reia filmările este “To All the Guys Who Loved Me”. Acesta a oprit temporar filmările după ce actorul Seo Sung Jong, care avea un rol secundar, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Pe 24 august, un reprezentant al dramei a declarat: „Urmărind să difuzăm episodul final de la 1 septembrie, terminăm în prezent ultima bucată de filmare. Filmările vor fi finalizate cu personalul care nu a venit în contact cu actorul care a fost testat pozitiv de COVID-19. Echipa de producție intenționează să urmeze cu atenție politicile de prevenire COVID-19 ale guvernului și să încheie filmările folosind un platou în interiorul postului nostru. „

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s