Fanii lui Jin din BTS au trimis un camion în semn de protest

Fanii trupei BTS au trimis un camion în semn de protest și au cerut un tratament mai bun pentru vocalistul și vizualul grupului, Jin.

Camionul a fost trimis dimineața devreme în 25 august în jurul agenției Big Hit Entertainment și în alte locații populare din Seul. Fanii au menționat realizările și visele lui Jin, spunând că este excusiv munca lui „INTERNATIONAL SEOKJINNIES”.

Acțiunea reprezintă reacția la cea mai recentă melodie, Dynamite, care a depășit mai multe recorduri și ar putea ajunge pe primul loc în Billboard Hot 100. Acest cântec foarte energetic s-a potrivit foarte bine trupei, însă fanii au fost nemulțumiți atât de modul în care au fost împărțite versurile, cât și apariția în foarte puține cadre a lui Jin.

Încă de când a fost lansată melodia, fanii au fost dezamăgiți să îl vadă pe Jin cântând atât de puțin și apărând abia spre finalul melodiei în cadre care să îl pună în evidență. El este singurul membru care nu are momente individuale pe ecran sau versuri solo. Aceste nedreptăți i-au făcut pe ARMY să creeze un nou tren mondial pe Twitter :”#JinDeservesBetter„. Versiunea acustică îl scoate complet pe acesta din cântec.

Pe toate aplicațiile de social media, fanii și-au exprimat nemulțumirea.

https://twitter.com/seokjinnthemoon/status/1297505326564966400?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1297505326564966400%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.allkpop.com%2Farticle%2F2020%2F08%2Fbts-fans-ask-for-better-and-fair-treatment-to-seokjin-jin-with-a-truck-project

 
 
 
 
 
 

Aceasta reacție era de așteptat deoarece fanii au cerut un tratament mai bun pentru el încă de la lansarea melodiei On, unde Jin nu a luat parte la dance break. O altă problemă, ar fi cum că acesta ar fi fost ascuns în unele reclame, precum și lipsa de focalizare sau lipsa de evidențiere a lui Jin în spectacole au contribuit la începerea acestei crize uriașe.

Pe camion a fost menționat faptul că melodia solo a lui Jin, Moon, a obținut locul 1 în 107 topuri mondiale, „5th Greatest BoyBand Song of All Time by Rolling Stones” dar și visul său de a fi actor. Ultimul mesaj a fost #BighitBeFairToJin.

Gestul fanilor a cauzat totuși haos și reacții diverse. În timp ce unii au crezut că acesta este cel mai bun mod în care fanii își pot face vocile auzite, alții au crezut că este un mod de ai umili pe Jin și pe Big Hit. Toată situația a dus către o ceartă pe Twitter, unde unele persoane au ajuns să îi blocheze pe cei care susțineau ideea.

Astfel de vehicule au fost folosite pentru proteste și critici în diferite părți ale globului, inclusiv în Coreea și în China.

Nu este primul camion trimis pentru un membru BTS. În trecut, fanii lui Jimin au trimis astfel de mesaje. De asemenea, și fanii GOT7 și Jisoo (BLACKPINK) au folosit această metodă.

Sursa

Un gând despre „Fanii lui Jin din BTS au trimis un camion în semn de protest

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s