Mina va da în judecată o persoană pentru defăimare

Former AOA Member Mina Takes Legal Action Against Malicious Commenter

Fosta membră AOA, Mina, ia măsuri legale împotriva haterilor.

Pe data de 24 august, agenția Woori Actors a dezvăluit că a început demersurile pentru pedepsirea unui comentator malițios: „Luăm măsuri legale împotriva unui utilizator de pe comunitatea DC Inside, care o defăimează pe Kwon Mina. Am completat actele pentru înaintarea procesului împotriva utilizatorului care a defăimat-o pe Kwon Mina într-o postare și plănuim să procedăm la fel și în cazul altor utilizatori.

În continuare aveți declarația completă:

În numele fostei membre AOA, Kwon Mina, firma de avocatură Hyun Jae (avocatul Kim Ga Ram) a înaintat un proces împotriva unui utilizator de pe comunitatea online dcinside.com (cunoscută ca DC Inside), care a defăimat-o pe Kwon Mina în secțiunea AOA Gallery a DC Inside, Nate Pann și alte comunități online.

În primul rând, cazul nu are legătură cu fosta agenție a artistei, FNC Entertainment. Luăm măsuri legale împotriva utilizatorilor DC Inside care o defăimează pe Kwon Mina.

Recent, după ce a criticat-o pe Kwon Mina pe DC Inside, utilizatorul a creat un chatroom pe KakaoTalk pentru a încuraja publicul să o critice pe Kwon Mina, pentru a discuta moduri eficiente de a o ataca și așa mai departe. La moment, aceștia sunt în mijlocul procesului de a-i anihila personalitatea într-un mod greu de explicat.

Familia lui Kwon Mina și agenția Woori Actors depun mult efort pentru a o împiedica pe aceasta să fie expusă evenimentelor inadecvate de acest fel.

Cu toate acestea, din cauza acțiunilor rău intenționate ale altor persoane, simptomele lui Kwon Mina au început să se înrăutățească drastic, și am decis că nu putem tolera acest tip de comportament, așa că am înaintat un proces împotriva utilizatorului DC Inside care a defăimat-o pe Kwon Mina într-o postare pe Nate Pann. Plănuim să luăm măsuri legale împotriva altor utilizatori de asemenea.

Vă cerem cu sinceritate să vă opriți acțiunile răutăcioase împotriva lui Kwon Mina, dar în caz că acest tip de comportament inadecvat continuă, vom lua măsuri legale împotriva celor implicați.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s