BTS invitat de Organizația Mondială a Sănătății la reuniunea „World Health Assembly” de la Geneva

După ce a vorbit la Adunarea Generală a ONU din 2018, grupul  BTS a primit acum o invitație din partea OMS (Organizația Mondială a Sănătății) pentru a se prezenta la viitoarea Adunare Mondială a Sănătății.

Conform rapoartelor din 26 august, cei șapte membri ai BTS au fost invitați să se prezinte la viitoarea Adunare Mondială a Sănătății, care este programată să aibă loc la Geneva, Elveția.

Directorul general OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus a împărtășit sâmbăta trecută un mesaj pe contul său  oficial de Twitter, spunând: „Te aud pe tine și pe toți ceilalți ARMY spunând că vor să vadă mai multe încrucișări între sănătatea publică și BTS. Sunt încântat să invit BTS să aducă ‘Dynamite’  la următoarea Adunare Mondială a Sănătății.”

Directorul general a felicitat și BTS pentru că a obținut 100 de milioane de vizualizări pe YouTube pentru videoclipul „Dynamite” în decursul unei zile.

În martie, OMS a cerut BTS să se alăture campaniei „Hands Challenge Safe Hands” a organizației pentru a sensibiliza publicul cu privire la spălarea corectă a mâinilor pentru a reduce cazurile de COVID-19 din întreaga lume.

Toți membrii BTS și-au folosit continuu impactul pozitiv pentru a face lumea un loc mai bun, cea mai recentă donație a lui Jimin de 100 de milioane woni (aproximativ 84.000 de dolari) fiind făcută în scopul de  a oferi un mediu educațional mai bun pentru elevii care locuiesc în Jeollanam-do, Coreea de Sud.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s