Evoluția actriței Seo Ye Ji

Fără nicio îndoială actrița de 31 de ani este una dintre cele mai frumoase din industria cinematografică coreeană.

Fanii din întreaga lume au fost îndrăgostiți de personajul său Ko Mun Yeong din K-drama „It’s ok to not be ok”, însă cum și-a început ea cariera? Este posibil să fi avut o cale mai puțin convențională, dar când te uiți la evoluția ei completă din copilărie până acum, te vei convinge că a fost destinată meseriei de actriță.

Seo Ye Ji copil: S-a născut la 6 aprilie 1990 în Seul, Coreea de Sud. Nu se știu multe lucruri despre copilăria ei însă un lucru este sigur: a fost adorabilă încă din prima sa zi.

Luând în considerare cât de incredibilă este atunci când joacă este posibil să vă gândiți că a avut legături cu actoria încă de mică. Totuși, ea a avut o creștere relativ normală fară vreun un semn al celebrității viitoare.

Seo Ye Ji adolescentă: În timp ce vocea ei pătrunzătoare este acum foarte populară pe rețelele sociale, în trecut era nesigur[, după cum ea însăși a dezvăluit. Cu toate acestea, în loc să rămână în umbră a decis să folosească acest lucru în avantajul său. După ce a realizat că vocea ei sună bine în spaniolă a decis să își facă bagajele și să se mute în Spania.

Se Ye Ji s-a înscris la jurnalism la universitatea Complutense din Madrid, una dintre cele mai vechi și mari instituții de învățământ din lume. În timpul colegiului era hotărâtă să devină jurnalist, una dintre cele mai prestigioase meserii din Coreea. Dar, după cum știți cu toții, destinul său a fost pe micile ecrane șinu ca să citească niște știri de pe un promter.

 

Se Ye Ji la 20 de ani: Frumoasă și încântătoare, nu i-a luat mult ca să fie recrutată de o agenție de management, Made in Chan. Cu toate că nu a plănuit să devină actriță și în ciuda faptului că a vrut să renunțe de mai multe ori, managerul agenției a reușit să o convingă să încerce.

Fiind în Coreea în aceea perioada. ea a decis să facă câteva cursuri de actorie ajungând să îi placă atât de mult încât a decis să își schimbe visul și să devină actriță.

La vârsta de 24 de ani (după sistemul de calcul coreean) și-a făcut debutul actoricesc în serialul „Potato Star 2013QR3” difuzat pe tvN. Cu toate că ea a debutat destul de târziu față de alte artiste, acest lucru nu a fost un impediment pentru ea ca să fie apreciată și să urce cu ușurință în topuri.

După aceea  a jucat în filmul „Love”.

Alături de membrii trupei EXO a fost model pentru uniformele școlare ale mărcii „Ivy Club”.

Anul următor a început să primească tot mai multă atenție după ce a apărut în reclama pentru „The Saem” împreună cu membrul BIGBANG, G-Dragon.

Apoi a apărut în drama specială de la MBC, „Gabon”.

Tot în urma unei k-drame marca MBC, „Diary of a Night Watchman”, a obținut titlul de „Best New Actress” la cea de-a 33 ediție a premiilor „MBC Drama Awards”.

La 26 de ani a jucat în dramele:

  • „Super Daddy Yeol” de la tvN
  • „Last” de la JTBC

și în filmele

  • „Circle of Atonement”
  • „The Throne”

A apărut chiar și în videoclipul trupei BIGBANG Let’s Not Fall In Love.

Cariera ei a continuat să crească și la 27 de ani. A avut un rol episodic în „Another Oh Hae Young”.

Apoi a adăugat un alt film în CV-ul său: „The Man who Sells the River”.

Și a apărut și în două noi kdrame:

  • „Moorim School”
  • „Hwarang: The Poet Warrior Youth”

Anul următor, drama „Save me” de pe OCN a fost proiectul său principal.

Și de asemenea a apărut în 2 filme: „Another Way” și„The Bros”.

După acest an a apărut în primul său film VR: „Meet the Memories”.

A apărut și în serialul „Lawless Lawyer”.

 

La vârsta de 30 de ani a apărut doar în filme:

  • „Warning: Do Not Play”
  • „Quantum Physics”

Cel mai recent proiect al său care a avut loc anul acesta a fost serialul „It’s ok to not be ok”. În urma acestui rol ea a primit multă iubire și atenție atât din Coreea cât și dinafara granițelor.

Nimeni nu știe cum va fi viitorul ei însă cert este că ea merită să fie mai cunoscută și să aibă cât mai multe apariții pe micile ecrane.

 

Sursa

3 gânduri despre „Evoluția actriței Seo Ye Ji

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s