BLACKPINK domină topurile iTunes cu “Ice Cream” + devine artistul nr. 3 pe YouTube ca număr de abonați

Așa cum era de așteptat, lansarea melodiei “Ice Cream” a fost un succes răsunător pentru trupa BLACKPINK!

Noul hit al trupei K-pop de fete “Ice Cream”, o colaborare cu artista americană Selena Gomez, s-a clasat pe locul 1 în 38 de țări. De asemenea, melodia a avut clasări bune și în SUA și Marea Britanie, obținând pozițiile doi și, respectiv trei.

Cântecul s-a poziționat bine și în topurile muzicale coreene și videoclipul a depășit 70 de milioane de vizualizări pe YouTube la numai 21 de ore după lansarea sa!

BLACKPINK a mai obținut un rezultat deosebit pe YouTube, devenind artistul numărul trei al platformei ca număr de abonați, cu peste 45,6 milioane. Acest lucru s-a întâmplat în 28 august, aproximativ la ora 13.00 (ora României). BLACKPINK l-a depășit pe Ed Sheeran pentru a-și adjudeca locul 3. Trupa de fete ajunsese pe locul 4 tot în luna august, depășindu-l la vremea respectivă pe Eminem, cu peste 44 milioane de abonați.

Felicitări BLACKPINK!

Sursa

9 gânduri despre „BLACKPINK domină topurile iTunes cu “Ice Cream” + devine artistul nr. 3 pe YouTube ca număr de abonați

 1. Amalia

  Și plus BANGTANTV nu e una cu BIG HIT (e o trupă vs o agenție). Felicitări fetelor pentru o asemenea performanță întrecând artiști renumiți și agenții uriașe ( SM , JYP, YG, BIG HIT ).

  Apreciază

  Răspunde
 2. Camelia

  Ăștia care ați dat dislike la comentariul :big hit are 43 de mil , BANGTANTV are mai puțin ,….ce e greșit , acesta este adevărul și , cu toate că vă doare , trebuie să recunoașteți că BANGTANTV are mai puțin ( undeva la sub 40 de milioane) . ( Sper ca să nu primesc dislike , ăsta-i adevărul, trebuie să recunoașteți ..)

  Apreciază

  Răspunde
  1. .

   Oricum acum, dacă stau și mă gândesc, n-a fost cea mai bună idee să postez acel comentariu, deci e și vina mea. În plus, cred că n-ar trebui să te gândești la acele dislikeuri, atâta timp cât nici eu n-o fac. Dar mulțumesc oricum 🙂

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s