5 lucruri, care spre surprinderea fanilor, unor idoli k-pop le este interzis să le facă!

Agențiile k-pop impun o mulțime de reguli asupra idolilor lor, unele dintre ele fiind considerate chiar absurde.

Mai jos sunt prezentate câteva lucruri pe care idolii k-pop nu au voie să le facă! 

1. Să mănânce anumite mâncăruri

Industria k-pop este destul de obsedată de greutate, deoarece de obicei se așteaptă ca idolii să fie extrem de slabi. Acest lucru a determinat unele agenții să interzică anumite alimente, deoarece se tem că idolii lor vor crește în greutate.

Lui RM din BTS i s-a interzis odată să mănânce jjajangmyeon (fel de mâncare chineză în stil coreean cu sos gros de fasole neagră) în perioadele în care evolua pe scenă.

2. Să meargă la baruri și cluburi

Unele agenții interzic idolilor și artiștilor lor să fregventeze aceste locații.

BLACKPINK a împărtășit în trecut că grupurilor noi debutate de la YG Entertainment li se interzice mersul la club.

Park Jin Young a împărtășit mai de mult că tuturor angajaților de la JYP Entertainment li se interzice accesul în baruri cu femei. Aceste tipuri de baruri angajează, de regulă, doar femei pentru a satisface clienții bărbați. Park Jin Young este extrem de strict în legătură cu această regulă și nu are probleme în concedierea unui angajat dacă încalcă regula.

Acesta a declarat: ”Le-am spus (unor angajați de la JYP): „Nu contează dacă compania nu reușește. De îndată ce puneți un picior într-unul din acele baruri, pregătiți-vă să fiți concediați”.

3. Să vorbească sau să râdă

Unii idoli k-pop au primit o anumită „imagine misterioasă” de la propria companie. L din INFINITE a spus că atunci când a debutat în INFINITE, compania lor, Woollim Entertainment, a decis să-i ofere lui acest concept misterios. ”Alte agenții nu fac asta? A mea mi-a dat un „concept” de urmat. Trebuia să fiu cel misterios”

Datorită acestei imagini, lui L i s-a interzis să vorbească sau să râdă, deoarece i-ar „rupe caracterul”: ”Nici nu puteam să râd. Dacă mi-ar fi venit, ar fi trebuit să mă întorc și să râd în taină. Dacă aș fi făcut ceva care să-mi „spargă caracterul” format, aș fi avut multe probleme cu agenția”, a declarat acesta.

4. Să conducă

Acesta regulă este practic exclusivă idolilor de la YG Entertainment, deoarece idolii de la această agenție nu au voie să conducă! Mino din WINNER a împărtășit în trecut că idolii companiei nu au voie să cumpere sau să conducă o mașină, chiar dacă au permis de conducere.

Acesta a spus: ”Trebuie să obținem aprobarea (de la Yang Hyun Suk) și sunt destul de sigur că șansele ca acesta să spună ”da” sunt foarte slabe”.

5. Să iasă la întâlniri

Întâlnirile au fost întotdeauna un subiect sensibil, întrucât unii „fani” și internauți consideră că idolii nu ar trebui să fie lăsați să aibă relații, deoarece înlătură „fantezia” fanilor.

În timp ce câteva agenții k-pop permit idolilor să aibă relații încă de la debut, majoritatea companiilor impun o interdicție de 2, 3, 5 sau mai mulți ani de la debut, în care idolii nu au voie să iasă la întâlniri.

Sursa

2 gânduri despre „5 lucruri, care spre surprinderea fanilor, unor idoli k-pop le este interzis să le facă!

 1. Bianca

  „Datorită acestei imagini, lui L i s-a interzis să vorbească sau să râdă, deoarece i-ar „rupe caracterul”. Cum au putut să-i interzică să râdă sau să vorbească? Este ca și cum iar fi interzis să respire. Până și cea mai deprimată persoană râde câteodată și nu are cum să nu mai vorbească deloc, este om n-are cum să nu-i scape niciun cuvânt. Săracul de el, cred că sa chinui foarte mult

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. susodoi 🌼 Autor post

   Da.. pai si nu este singurul. El doar a confirmat un mit gandit de noi, fanii, o idee care ne a venit in minte tuturor la un moment dat, sau ne va veni.
   Cum unii idoli pot fi asa de liniștiți, fara expresii, mai ales la evenimente considerate importante. De ce par așa de seriosi mereu. De ce unii par mai „savage” si amuzanti, iar altii par de-a dreptul „scared” sau ca niste roboți.
   Asta pentru ca unele agentii își „dreseaza” idolii sa fie asa. Pana la urma toti suntem oameni, care radem, reactionam, avem pareri, se vede pe fața noastră. La ei nu se vede nimic tocmai pentru ca asa au fost învățați, iar daca renunță la aceasta imagine de robot in public, o pățesc – au probleme cu agenția.
   Eu sincer ii sunt recunoscatoare lui L ca a dezvaluit asa ceva! El de fapt a confirmat diferentele dintre comportamentele anumitor trupe sau idoli.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s