Kim Hyun Joong a salvat viața unei persoane într-un restaurant japonez

Potrivit știrilor, Kim Hyun Joong ar fi salvat viața unei persoane în data de 24 august.

În 24 august, în jurul orei 21:50, un bucătar de 47 de ani dintr-un restaurant japonez și-a pierdut brusc cunoștința. Identificat doar după prenumele Oh, bucătarul curăța tejgheaua, când a început brusc să se scuture și apoi a căzut.

După ce a auzit bufnitura în urma căzăturii domnului Oh, angajații restaurantului s-au adunat cu toții lângă el. Cu toate astea, aceștia au stat panicați în jurul său fără a ști ce să facă. În acel moment, un bărbat a intrat în restaurant, după ce a auzit strigătele de ajutor ale unui angajat.

Bărbatul purta o șapcă neagră și a verificat starea bucătarului imediat cum a pășit în restaurant. Acesta i-a tras capul în spate pentru ca acesta să poată respira și i-a descheiat cămașa. Acesta le-a spus angajaților să sune la numărul de urgență 119.

Corpul bucătarului a devenit atât de rigid, încât nu i s-a putut deschide nici gura. Cu toate asta, bărbatul i-a masat pieptul și stomacul până la venirea ambulanței și le-a cerut angajaților să aducă gheață.

Bărbatul a oferit primul ajutor bucătarului timp de nouă minute. Acesta a încercat să-l facă să reacționeze, vorbindu-i constant. Ambulanța a ajuns la restaurant când bucătarul începea încet să respire. Bărbatul a rămas să ajute medicii să îl mute pe bucătar în ambulanță și le-a explicat situația.

Proprietarul restaurantului a dezvăluit ulterior că bărbatul în cauză era Kim Hyun Joong. Acesta nu și-a dat seama la început că era o vedetă. Agenția artistului a confirmat ulterior că persoana ce a oferit primul ajutor unui bucătar a fost, într-adevăr, cântărețul Kim Hyun Joong – membru al trupei SS501.

Potrivit angajaților restaurantului, Kim Hyun Joong a vizitat localul cu două ore înainte. Acesta a luat cina cu niște prieteni și își aștepta taxiul afară, când a auzit strigătele angajaților și a venit înăuntru.

Potrivit managerului restaurantului, bucătarul și-a pierdut cunoștința când acesta intenționa să facă un apel telefon. Când s-a întors, Kim Hyun Joong deja îi oferea primul ajutor. Managerul a declarat: „Angajații restaurantului sunt toți studenți tineri, așa că nu știau cum să gestioneze situația, dar domnul Kim Hyun Joong a preluat controlul și a salvat o viață. Nici măcar nu am avut ocazia să-i mulțumim pentru că eram șocați.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s