Internauții coreeni critică piesa „Ice Cream” a trupei BLACKPINK

Pe 28 august, BLACKPINK a lansat noul single Ice Cream cu Selena Gomez. Au trecut trei zile de la lansare, iar piesa a stânit curiozitatea atât a fanilor coreeni, cât și a celor internaționali.

Cu toate acestea, au existat discuții aprinse pe o comunitate online despre clasamentul recent al grupurilor de fete din Coreea. Un internaut a postat o imagine a topurilor Melon și a întrebat de ce grupul BLACKPINK se clasează atât de jos în topurile muzicale din Coreea de Sud.

De atunci, pe Internet, au loc discutii aprinse între internauți și fanii BLACKPINK. Unii internauți și-au exprimat opiniile potrivit cărora piesa trupei BLACKPINK nu este la fel de populară în Coreea pe cât este în strainatate deoarece nu este pe gustul coreenilor, în timp ce alți internauți și fani apără grupul de fete spunând că ținta BLACKPINK au fost ascultătorii din străinătate.

Au existat păreri împărțite cu privire la noua piesă iar discuțiile continuă.

„Cântecul a fost plictisitor… Nu știam când a început și când s-a terminat.”

„Cred că piesa s-a potrivit mai mult Selenei și a fost concentrată asupra ei.”

„Tot ce am putut vedea a fost Selena. Arăta ca o păpușă Barbie.”

„Cred că BLACKPINK a fost copleșită de Selena chiar și în videoclip. Părea că a fost piesa Selenei și cele patru dansatoare ale ei.”

„Poate pentru că piesa era în limba engleză, dar de data aceasta am fost un pic dezamăgit de noua melodie a lui BLACKPINK”.

„Piesa nu se potrivește gustului coreenilor … pentru că au copiat piesele pop americane”.

„BLACKPINK se aștepta să fie numărul 1 pe 100 sau ceva, dar se descurcă prost pe plan intern.”

„Această melodie vizează ascultătorii din străinătate, deci stilul, desigur, este diferit. Poate exista o diviziune clară în opinii, dar această melodie are rezultate bune la nivel internațional.”

„BTS și BLACKPINK spun că au avut performanțe slabe dacă nu sunt numărul 1, dar sunt singurele două grupuri care se află în top 10. Doar pentru că nu s-au clasat numărul 1 în topul Melon nu înseamnă că au căzut. Acum sunt pe locul 1 în topurile Genie. „

„BLACKPINK a ocupat locul cel mai înalt din topurile Spotify”.

„BLACKPINK este de fapt unul dintre cele două nume coreene din top 50 din Statele Unite. Celălalt este BTS”.

„Ei bine, această melodie a fost destinată fanilor internaționali, așa că nu contează dacă coreenilor nu le place această melodie. Vor exista oameni cărora le place și oameni cărora nu le place. Dar această melodie nu este titlul pentru albumul care va fi lansat în octombrie. „

„Îmi place că această melodie am fredonat-o toată ziua.”

Sursa

21 de gânduri despre „Internauții coreeni critică piesa „Ice Cream” a trupei BLACKPINK

  1. Alexandra 031

    Cherry,ai dreptate sincer mie una nu.mi place nici melodia dar nici trupa,bine cu exceptia lui ROSE,Jisoo,ele mi se par și la locul lor,dar Lisa și Jennie…mi-am făcut o idee proastă căci reflectoarele și atenția sunt mai mult către ele două,daca erau 7-8 membre mai ziceai că „hai că sunt mai multe”,dar din păcate sunt decât 4,printre care 2 dintre ele nu sunt așa de populare și nu sunt împărțite în egal…nu știu ce părere aveți voi,dar din punctul meu de vedere ROSE are o voce de aur și o voce mai bună decât a lui JENNIE cum spun unii fani…ROSE mi se pare minunată,și mi.am mai schimbat opinia fata de ele dar și de CEO-ul lor,nu doar că a fost implicat într-un scandal urat dar nu mă miră faptul sa falsifice și să plătească pentru a le creste vizualizările videoclipurilor (nu ma refer doar la BLACKPINK)..
    Nu știu cum acea companie a ajuns așa de populara…in acea companie nu am nici pic de încredere că merge ceva bine și ok,fara sa fi făcut ceva…pe mine m-au supărat grav prin simplul fapt că se dau prea importante,și par inocente,dar nu sunt,ma supărat faptul că au spus „BTS dati-va din fata noastră ” daca vă credeți atât de populare atunci țineți pentru voi,faptul că au spus asta m-au dezgustat la maximum,nu vor întrece trupa BTS niciodată,nici după 20 de ani nu vor ajunge atât de departe,pentru că ele nu vor depune efortul și munca pe care l-au depus ei și nu vor fii criticate cat au fost ei,nu au trecut prin greutățile lor și nici nu vor trece,înainte le ascultam și în mașină,iar acum din punctul meu de vedere regret că le.am cunoscut și regret că le.am ascultat…puteți să mă criticați dar criticile voastre nu mă vor afecta căci este opinia mea,pe care o respect și cine este aproape de acord cu mine doar să răspundă sau sa de-a 👍🏻,cine nu,poate să critice… nu-mi pasă !!!

    Apreciază

    Răspunde
        1. Luiza

          Cand Doamne iarta-ma au spus ele „Bts dati-va din fata noastra”🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Daca scrieti un comentariu macar nu raspanditi informatii false.Iar ele nu mai au acelasi Ceo de aproximativ un an.Si fiecare trupa a depus si pune efort in ceea ce face,e toxic a spui ca „x nu a muncit la fel de mult ca y”,sa nu uitam de faptul ca majoritatea dintre ele au fost nevoite sa se mute in alta tara si sa locuiasca intr-un apartament plin de gandaci🤷🏻‍♀️Sincera sa fiu niciodata nu am vazut un videoclip in care sa se dea importante sau chestii de genul.Nu vreau sa par rea,pana la urma e opinia ta,dar haide sa nu parem toxice

          Apreciază

          Răspunde
            1. Lucy

              Blackpink nu are nimic cu BTS. Sunt două trupe foarte bune care duc faima k-pop-ului la nivel internațional. Dacă nu-ți place una dintre ele, simplu, nu o asculta și ignoră, în loc să scornești bârfe și să le jignești după cum îți poftește inima. Ambele trupe au fani aici și nu e plăcut să vezi astfel de vorbe adresate la adresa artistului favorit. Când părerea trece dincolo de limita de bun simț și hate, nu mai e obligat nimeni să ți-o accepte 😉 Haideți să mai lăsăm din negativitate și ură.

              Apreciază

              Răspunde
  2. Anonimă

    Părerea mea este asupra trupei BLACKPINK,și companiei care este una de ….. să nu zic ! Nu am nimic cu ele,melodia asta este chiar la propriu melodia Selenei Gomez!!…doar unii vor înțelege și cei care gândesc ca mine,sunt mai multe păreri in acel comentariu 💁🏻‍♀️😂,nu dau Hate …

    Apreciază

    Răspunde
  3. jisoobp

    Eu cred ca agentia le da acum piese basic pentru ca oricum banii vin.Piesa e slaba din foarte multe puncte de vedere.Versurile n au nici o noima si linia melodica daca o asculti prea mult iti da dureri de cap(sa nu mai vorbim si de rose si jisoo care au primit 2-3 versuri).Pacat de fetele astea.Au talent si potential ,dar agentia le face praf.In ritmul asta mi se duce si ultima speranta pentru revenirea din toamna.DA,blinks au primit un comeback si un album intreg,dar hai sa fim seriosi ,unde e calitatea?Deja piesele lor suna a melodii comerciale si basic de care te plictisesti dupa doua saptamani,oricum banii in cont tot le intra ,deci de ce sa se strofoace agentia sa le faca melodii mai bune?Dupa parerea mea tot acest hate ar trebui sa se duca spre agentie,nu catre fete.Nu e vina lor,pun pariu ca ele vor sa faca multe lucruri ,dar nu le este permis.Ele doar respecta niste ordine.(Opinia mea,no hate).

    Apreciază

    Răspunde
    1. hyunamyou

      Eu am inteles ca unii nu gusta Ice Cream(nici eu nu prea o fac), dar spuneti si voi chestii care au sens. Cum sa spui ca versurile nu au nicio noima?:))) Poate nu le-ai inteles tu, asta e altceva, dar versurile sunt chiar bine scrise, sunt sexuale si cute in acelasi timp, sunt si niste niste expresii care arata clar faptul ca oamenii care le-au scris sunt buni, adica pe bune acum, intreaba pe cineva daca tu nu esti in stare sa le interpretezi. Si instrumentalul este mai simplu/comercial, dar nu e neaparat ceva rau, cred ca toti artistii mai fac si cate o melodie de genul. Si ca sa stii si tu, Teddy a contribuit doar cu o parte la melodie, deci degeaba vorbesti de agentie, aici e vorba de o colaborare. Cat despre album, Teddy a facut majoritatea melodiilor de pe el, asa ca eu zic ca este calitate, nu stiu de tine, dar omul este un geniu pentru mine si nu sunt singura cu parerea asta.

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu