Jeonghan din Seventeen spune de ce nu și-ar lăsa sora să se întâlnească cu un membru al grupului

Kpop Gender Test . Girl or Boy ? | Jeonghan, Jeonghan seventeen, Seventeen

Relația dintre membrii SEVENTEEN depășește cu mult cea de grup. Au devenit o familie, cu propriile familii devenind la fel de apropiate între ele, în ciuda faptului că se află în țări diferite. Chiar și așa, există un lucru pe care Jeonghan nu îl permite.

Deși membrii sunt ca niște frații săi, el nu le-ar permite niciodată să se întâlnească cu sora lui mai mică. În timpul apariției grupului la „Dreaming Radio” a lui Park Kyung, Jeonghan a dezvăluit motivul.

Când Park Kyung a întrebat dacă vreunul dintre ei își va prezenta sora unui membru al trupei, toți au respins ideea. Apoi a adresat aceeași întrebare către cei care aveau de fapt surori mai mici: Vernon, Mingyu și Jeonghan.

Park Kyung a decis să aleagă unul dintre ei pentru a răspunde la întrebare. Jeonghan a explicat că nu îl deranjează dacă colegii de trupă vorbesc cu sora lui: „Bineînțeles că pot să le fac cunoștință, astfel încât să ne putem înțelege cu toții, dar…” El nu ar permite să meargă mai departe, către o relație.

Ori de câte ori sora lui mai mică își aducea acasă un iubit pentru ca familia lor să îl întâlnească, instinctele de protecție ale lui Jeonghan ieșeau la suprafață: „Mă cam întristez când sora mea îți aduce acasă prietenul. Indiferent cine e. Mă simt trist și dezamăgit. Dar nu e ca și cum nu îmi place prietenul pentru că îl aduce la noi, dar…

Jeonghan nu are o problemă cu prietenul surorii lui ci consideră că aici se aseamănă tatălui său, în sensul că nu voia să vadă pe nimeni cu sora lui mai mică, „Cam cum ar putea să se simtă un tată? Tatăl nostru, este și el așa. Se întristează”.

În cele din urmă, nu obiceiurile sau defectele membrilor sunt cele care îl pe împiedică pe Jeonghan să îi prezinte surorii sale. El era doar un frate mai mare grijuliu și protector, căruia nu-i plăcea să o vadă crescând.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s