[CCC] Înrolarea membrilor BTS va fi amânată până anul viitor

Articolul original de pe o comunitate online vorbește despre posibilitatea amânării înrolării membrilor BTS în serviciul militar obligatoriu din Coreea de Sud.

1. [+821, -268] BTS nu și-a îndeplinit deja datoria față de țară? Au trecut 22 de ani de când am fost în armată, dar ei merită să fie scutiți, au adus mai mult prestigiu țării decât un #1 la Campionatul Mondial.

2. [+555, -300] Nu e ca și cum acești băieți promovează cu steagul Coreei pe spate, în final, ei au făcut asta pentru câștigul personal și apoi au avut noroc. De ce ar trebui să primească o scutire de la serviciul militar?

3. [+278, -72] În acest caz, Samsung și toți descendenții merită să primească o scutire de la serviciului militar pentru ceea ce au făcut pentru această țară ㅋㅋㅋㅋ fanele stupide trebuie să se potolească

4. [+336, -147] Există mulți alți bărbați cu vârste între 20-30 care renunță la job-uri  pentru a se înrola, de ce ar trebui ca celor din BTS să li se anuleze serviciul militar? Ei munceau să câștige bani și cumva s-a întâmplat să devină celebri, asta înseamnă că primesc o scutire? Dar cum rămâne cu companiile sud-coreene care aduc bani străini în țară? Ele nu merită o scutire? Fanele Army cu creierul prăjit, vă rog să vă treziți. Pariu că nici voi nu ați fost în armată până acum.

5.  [+43, -5] Vor fi ca un model pentru cei tineri dacă vor merge să facă serviciul militar

6. [+34, -3] BTS sunt mișto, dar… nu cred că merită să primească o scutire ㅜㅜ

7. [+32, -2] Chiar dacă li se oferă o scutire sau trebuie să îndeplinească serviciul militar, sper că vor face asta împreună ca și grup. Dacă se împart înrolările, vor trece încă 10 ani până când o să îi vedem din nou împreună. Înrolați-vă împreună și îndepliniți serviciul timp de 2 ani. Nu-mi pot imagina BTS cu un membru lipsă.

8. [+32, -3] Pune-ți-i pe BTS să îndeplinească serviciul într-o unitate specială din Dokdo și lăsați întreaga lume să vadă că Dokdo este al nostru

9. [+22, -4] Ce au făcut ei mai exact pentru aceasta țară? Au lansat albume și au făcut destui bani încât să își cumpere case și mașini din import ca apoi să își facă directorul un chaebol. Au făcut asta pentru țară? Ce au sacrificat pentru noi?

10. [+27, -11] BTS au făcut mai multe pentru  țară decât un atlet medaliat cu aur? – Diferența este că alteții care sunt în competiție, concurează cu numele Coreea de Sud alături de numele lor. BTS când ajung pe locul 1 în Billboard, spune cineva că sunt din Coreea de Sud? Doar dacă citești BTS crezi că cineva care nu îi cunoaște își dau seama că sunt din Coreea, Japonia sau America?

Sursa

11 gânduri despre „[CCC] Înrolarea membrilor BTS va fi amânată până anul viitor

 1. Neko-chan

  Inteleg ca au facut ce au facut, dar ei sunt tot cetățeni ai Coreeni si nu cred ca ar trebui să se facă discriminare intre oamenii de rand si persoanele care sunt vedete.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Anastasia

  Plus și alți idoli din trupe legendare (nu cred că trebuie să dau exemplu ) au îndeplinit serviciul militar ,dacă ei nu vor îndeplini acest serviciu asta înseamnă( și probabil voi folosi un cuvânt cam exagerat ) DISCRIMINARE ( no hate )

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 3. Aa

  Ei vor aduce un avantaj mai mare tarii daca vor fi scutiti de armata e clar ca cineva nu va fi multumit de aceasta, multi spun ca sunt gata sa plece in armata de 2 ori doar ca bts sa nu plece😂😂😂

  Apreciază

  Răspunde
 4. Denisa Hatake

  ok, dar nu mi se pare absolut deloc corect ceea ce se intampla aici.
  „au facut atatea pentru tara”, ce realizare asa mare au facut?! au lansat albume si piese ce au prins la public, au luat locul 1 in billboard si apoi cu banii castigati si-au cumparat masini si case scumpe, exact cum spune comentariul cu numarul 9.
  5. [+43, -5] Vor fi ca un model pentru cei tineri dacă vor merge să facă serviciul militar – da, intr-adevar, aici sunt total de acord, bravo celui/celei ce a lasat acest comentariu 👏🏼
  nu-mi place toata descriminarea asta, acum daca bts sunt mari vedete, asta nu inseamna ca nu trebuie sa indeplineasca si ei serviciul militar care este obligatoriu pentru toti cetatenii coreeni… >.<

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 5. Sandra

  Câtă ura pe voi. Cred că viața voastră se rezuma doar la asta. Daca nu era BTS , nu mai făceați din țânțar armăsar, toți ăștia cărora nu va convine. Plus de asta nu e nimic clar sau stabilit.

  Apreciază

  Răspunde
 6. Anna Marie

  Îmi pare rau că va trebui sa-i văd pe BTS separați atunci când vor merge in armată,dar asta e firesc. Au ajutat mult industria țării,însă ca orice făptură masculină din Coreea de sud ar trebui să îndeplinească serviciul militar

  Apreciază

  Răspunde
 7. alisa

  Ca fan army nu sunt împotrivă ca BTS să își îndeplinească serviciul militar, dimpotrivă ,chiar sunt pentru, totuși comentariile aceste sunt stupide, de parcă olimpici care promovează cu steagul Coreei pe spate nu o fac tot pentru bani și faimă. Credeți că ei nu își cumpără mașini și case pe bani oferiți te stat? Sau credeați că ei nu depun tot efortul în primul rând pentru interesul lor personal?
  Sper totuși că BTS vor face alegerea corectă și își vor îndeplini serviciul militar la fel ca ori care alt bărbat.

  Apreciază

  Răspunde
 8. Diana

  Nu stiu de ce se creeaza atata zarva, din ce au declarat baietii indiferent de chestie se vor duce in armata si la 80 de ani daca sunt nevoiti. Si cei care nu stiu ce a facut BTS pentru Coreea de Sud, pai au reusit sa creasca PIBul cu cateva miliarde de dolari. Sa fim sinceri, cati oameni erau interesati de Kpop, pana la BTS? Majoritatea au descoperit kpopul dupa BTS pentru ca ei au cei mai multi fani internationali. Multi au inceput sa fie interesati de Coreea de Sud dupa ce au descoperit BTS, dar chiar sunt o gramada de articole pe aceasta tema. Nu stiu de ce multi nu vor sa recunoasca asta si sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului, in cazul de fata BTS, sa li se recunoasca meritele, ca deocamdata ei sunt cei mai cunoscuti si chiar fac cinste Coreei de Sud (si reclama😂).

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s