Himchan, fost membru B.A.P, va reveni solo + a fost declarat inocent în cazul acuzațiilor sexuale

View this post on Instagram

!!!

A post shared by Himchan (@chanchanieeeeee) on

După un hiatus de aproape 2 ani, fostul membru B.A.P, Kim Hichan, va reveni în industria muzicală cu un single dar și multe alte surprize pentru fanii săi. Acesta a fost declarat inocent în cazul acuzațiilor sexuale din anul 2018 și a dorit să le mulțumească fanilor care l-au așteptat.

Himchan a lansat propriul fan site numit „CHANSIM” pe 1 septembrie și astfel și numele fandomului său, pentru a le mulțumi fanilor care l-au așteptat dar și pentru a putea reveni  în industria de entertainment.

Acesta a postat pe Instagram câteva detalii despre lansarea fandomului, despre evenimentele care vor avea loc dar și despre un single care va fi pre-lansat pe 26 septembrie atunci când va avea și o întâlire live, virtuală cu fanii săi.

Pe 16 iulie Himchan a postat pentru prima dată în 2 ani pe contul său de Instagram. Acesta le-a mulțumit fanilor care l-au așteptat, dar a făcut și câteva devăluiri despre intențiile sale.

Acesta a postat „Îmi este foarte dor de voi. Au trecut aproape doi ani și cred că acest lucru m-a făcut să îmi fie și mai dor de voi. Tot ce pot să spun este ‘mulțumesc’ tuturor celor care m-au așteptat până acum așa că este mult mai dureros. Din cauza unei suferințe și a unor cuvinte care au fost atât de difeirte de adevăr, și din cauza a celor prin care am trecut, toate m-au făcut să cred că nu mai pot să o duc așa, existând chiar și un moment în care am avut intenții rele. Dar mulțumită B.A.P care au fost totul pentru mine și a fanilor care au crezut în mine, nu am renunțat. În ciuda a ceea ce a fost adevărat și în ciuda oricărui motiv, mi-a părut mereu rău că v-am îngrijorat și că v-am rănit și îmi cer scuze. Vreau să vă văd din nou cu un zâmbet larg. Fanii mei sunt un mare univers pentru mine. În fiecare oră a fiecărei zile, visez să fiu alături de fani și mă gândesc la acest lucru. Vreau să comunic cu fanii din nou și vreau să mă revanșez cu muncă grea și sinceritate. Speranțele și visele noastre nu se vor termina. Ne vom întâlni din nou, în curând și vom avea un nou început împreună. Vreau să vă văd din nou.”

Himchan a fost acuzat în 2018 de către o cunoștință de sex feminin, numită „A”, de violență sexuală. Himchan a negat acuzațiile spunând că sentimentele au fost mutuale. Femeia l-a acuzat pe acesta că a atins-o fără ca ea să accepte acest lucru. Avocatul lui Himchan a declarat că „Au existat sentimente mutuale între cei doi. Este adevărat că cei doi s-au sărutat și Himchan a atins pieptul acesteia, însă nu a existat nici un contact după acest lucru, dar „A” a fost de acord ca acest lucru să se întâmple, de aceea nu se poate numi violență sexuală.”

După acest lucru, femeia a fost acuzată de șantaj și a fost trimisă în proces, ce a făcut lucrurile să se întoarcă împotriva ei. Anul trecut în august Himchan a dat în judecată femeia pentru defăimare

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s