Mijoo din Lovelyz își cere iertare pentru comentariile inadecvate făcute

Mijoo din Lovelyz și-a cerut iertare pentru comentariile făcute în trecut.

Un episod din luna iunie a emisiunii „Mijoo Picchu” a cauzat o controversă. În timpul acestui episod, Mijoo vorbea cu un bărbat care avea aceeași vârstă ca ea. Aceasta l-a întrebat: „Ai o iubită?”, iar când el a afirmat că are, Mijoo a întrebat: „Cât de departe ați ajuns?”. Bărbatul a răspuns: „Suntem împreună de 200 de zile”, iar idolul a comentat: „Ați mers până la capăt. Cu siguranță.” Respectiva persoană s-a rușinat și a negat, cu mâinile tremurând, iar Mijoo a întrebat: „Chiar ești bărbat?” și și-a îndreptat privirea spre picioarele lui.

Un membru din staff a întrebat-o unde se uita, văzându-i privirea jos, iar Mijoo a răspuns: „Este o neînțelegere” și a plecat de lângă bărbat.

Chiar dacă episodul a fost difuzat în luna iunie, acesta a devenit o problemă. Internauții și-au permis să se îndoiască  unde anume era îndreptată privirea ei, însă au fost de acord că vorbele ei au fost agresiune sexuală. Până și fanii au considerat că artista a întrecut măsura.

Cum controversa a luat amploare, Mijoo a cerut nevoia de a-și cere iertare: „Bună, sunt Mijoo din Lovelyz. Am realizat că acel videoclip din ‘Mijoo Picchu’ a devenit controversat și îmi cer iertare acelei persoane. Am avut aprobarea sa atunci, dar nu m-am gândit la fani și la spectatorii care vor privi, nu am luat în calcul faptul că se vor simți inconfortabil. Îmi cer scuze din nou pentru cuvintele mele nepoliticoase. Îmi cer scuze din nou acestui bărbat, care a avut cel mai mult de suferit din această cauză, și voi fi mai atentă la cuvintele și acțiunile mele de de acum încolo. Îmi pare rău din nou că am cauzat această problemă.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s