Au fost create conturi false ale presupusei agenții a lui Woojin cu scopul de a-i salva imaginea idolului

10x Entertainment, presupa companie care ar fi semnat cu Woojin, a lansat o declarație care arată „dovada” că Woojin se afla acasă când a avut loc presupusul abuz sexual. De asemenea, aceștia au declarat că vor lua măsuri legale împotriva comentatorilor rău intenționați.

„Bună, suntem TenX Entertainment.

Vom lua măsuri legale împotriva acuzațiilot aduse la adresa lui Kim Woo-jin, un artist care aparține TenX Entertainment.

Înainte de a continua acțiunea legală, vom elibera materialul fotografic relevant pentru a ne asigura ca fanii nu înțeleg greșit.

(Foto 1) 10 martie, fotografia postată pe Instagramul artistului pe 29 aprilie.
(Foto 2) ”Pe la 1 aprilie, pe 29 aprilie, un artist a făcut o poză cu accesorii acasă (eu eram acasă la acea vreme)”.

TenX Entertainment a confirmat direct cele de mai sus și va răspunde activ la răspândirea informațiilor false dăunătoare și a defăimării împotriva artistului cu dovezi suplimentare.

Voi face tot posibilul pentru a preveni deteriorarea imaginii artistului Kim Woo-jin și a fanilor săi.

În plus, dacă ne trimiteți date conexe, cum ar fi link-uri SNS și fișiere PDF care au fost postate, vom înainta acțiuni legale suplimentare pe baza datelor.

Mulțumim.

 

Cu toate acestea, internauții nu s-au lăsat păcăliți și au încercat să afle mai multe despre agenția nou formată, însă cum nu au găsit informații concrete și-au dat seama că totul este o minciună, susținând că aceste afirmații nu îl ajută pe artist, din contră îi fac mai mult rău, mulți considerând acum că artistul însuși a creat cele două pagini pentru a-și spăla imaginea.

Mai mult de atât, au aflat că logo-ul companiei este defapt logo-ul unei companii de mobilă!

Mai mult decât atât, 10xEntertainment există deja, și este numele unui duo de DJ! Bănuielile au fost confirmate dupa ce pagina oficială de Facebook a companiei duo-ului 10xEntertainment a postat o declarație în care au spus că nu sunt asociați cu Kim Woojin și că sunt un duo de DJ din Chicago:

 
 

Bună! Ni s-a adus la cunoștință că suntem confundați cu altă entitate – potențial controversată. Compania noastră nu este asociată cu niciun Kim Woojin. Noi suntem un duo local de DJ din Chicagoland!”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s