Fanii lui Taeyong din NCT sar în apărarea idolului

Taeyong din NCT este atacat pe rețele de socializare încă de anul trecut, după ce un internaut a susținut că idolul este un presupus agresor.

Incidentul a început anul trecut când un informator (numit B) a susținut că Taeyong a agresat un alt coleg de clasă în liceu. S-a raportat că Taeyong și-a cerut personal scuze colegului de clasă (numit A) care a fost victima. Cu toate acestea, Taeyong și SM Entertainment au continuat să ia măsuri legale împotriva informatorului care exagerase informațiile despre membrul NCT.

A trecut un an de când a apărut controversa și mulți fani sunt siguri de caracterul bun al lui Taeyong, deoarece adevărul iese la iveală încet. Colegul de clasă a dezvăluit printr-o sursă media că este, de fapt, în relații bune cu Taeyong.

Pe 9 septembrie, Taeyong a făcut un live pentru a comunica cu fanii săi. Taeyong a început live-ul afirmând că nu știa când ar fi momentul potrivit pentru a vorbi cu fanii săi și nu știe ce să spună, prin urmare, a continuat să lucreze.

În timpul live-ului, a împărtășit fanilor săi adevăratele sale sentimente și dificultăți prin care a trecut în timp ce lucra. Taeyong a declarat că a simțit că nu a crescut încă pe deplin.

Când fanii au făcut acest videoclip cu Taeyong, au spus că au putut vedea ce suflet bun are idolul și au susținut că Taeyong nu este persoana pe care informatorul l-a făcut să pară că ar fi.

De atunci, mulți dintre fanii săi au scris pe Twitter mesaje de susținere pentru artist, făcând trenduri pentru el. Fanii și-au arătat sprijinul și dragostea față de Taeyong, și afirmă că vor fi alături de el indiferent ce s-ar întâmpla.

 

 
 
 

Sursa

Un gând despre „Fanii lui Taeyong din NCT sar în apărarea idolului

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s